CHP Heyeti Seçim Çalışması Başlattı - Son Dakika
Politika

CHP Heyeti Seçim Çalışması Başlattı

CHP Heyeti Seçim Çalışması Başlattı

CHP MYK üyeleri, Batmanda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

04.02.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir grup CHP MYK Üyesi, Batmanda gerçekleştirdikleri ziyaret ile seçim çalışması başlattı.

CHP. Parti meclisi üyesi Avukat Şenal Saruhan, Parti meclisi üyesi Ecz. Serpil Öztürk, Kadın Kolları ve MYK. Üyesi Fatma Köse, CHP. İl Başkanı Adnan Yaşar ile Parti yöneticileri, yeni projelerini anlatmak ve vatandaşlarla bütünleşmek için Batmanda bir dizi ziyarette bulundular.

Parti meclisi üyesi Şenal Saruhan yaptığı açıklamada CHP. olarak yeni projeler ürettiklerini ve bunları uygulamak için sahaya çıktıklarını söyledi.

Saruhan "hakların yeniden kazanılmasında hep birlikte mücadele edeceğiz. Bizi yeniden ortaçağa götürmek isteyen, günlük yaşantımızı değiştirmeye çalışan bir iktidarla karşı karşıyayız. Bizim bölgede olmamızın amacı evlerdeki bireylere dokunmak, onları dinlemek, bize nasıl baktıklarını öğrenmektir. Bölgede etkin olana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. AKP.nin aldatmaca politikası bize uygun değil. CHP. olarak insanları birbirine düşman etmeyen, ötekileştirmeyen bir politika yapmak istiyoruz" dedi.

Batmanlıları CHP.ye davet eden Parti Meclisi üyesi Şenal Saruhan "gelsinler özellikle kadınlarıyla, erkekleriyle gençleri ve yaşlılarıyla CHP.ye üye olsunlar. Geçmişte nasıl beraber olmuşsak yeniden beraber olalım. Kadınlar barışın anahtarıdır ve onları aramızda görmek istiyoruz. Faili meçhul cinayetler yine gündemde, biz bunların aydınlatılmasını istiyoruz. Hukuka aykırı olayları aydınlatmazsak, üstünü örtersek gelecek de faili meçhul kalır" açıklamasında bulundu. Kaynak: Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika CHP Heyeti Seçim Çalışması Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement