İYİ Parti Başkanlık Divanında Değişiklikler Yapıldı - Son Dakika
Politika

İYİ Parti Başkanlık Divanında Değişiklikler Yapıldı

İYİ Parti Başkanlık Divanında Değişiklikler Yapıldı

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Başkanlık Divanındaki kişilerin görevleri hakkında birtakım değişiklikler yapıldığını açıkladı. Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlıkları birleştirilerek Ahmet Zeki Üçok'un yerine Hakan Şeref Olgun, Toplumsal Politikalar Başkanlığı görevini yürüten Ece Güner'in yerine de Selcan Taşçı Hamşioğlu getirildi. Mali İşler Başkanlığı görevini ise Sedat Aksakallı yürütecektir.

14.12.2023 17:04

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu; istifa ve ayrılmalar nedeniyle boşalan Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlığı'na Hakan Şeref Olgun'un, Toplumsal Politikalar Başkanlığı'na Selcan Taşçı Hamşioğlu'nun getirildiğini bildirdi. Zorlu, Mali İşler Başkanlığı görevini vekaletten yürüten Sedat Aksakallı'nın aynı göreve asaleten atandığını da açıkladı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Parti'nin Başkanlık Divanı'ndaki değişiklikleri ilişkin bu akşam açıklama yaptı. Zorlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in takdirleri doğrultusunda Partimiz Başkanlık Divanında bazı değişikler gerçekleştirilmiştir. Buna göre daha önce ayrı yürütülen Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlıkları birleştirilerek Sayın Ahmet Zeki Üçok'un yerine Afyon Milletvekilimiz Sayın Hakan Şeref Olgun, Toplumsal Politikalar Başkanlığı görevini yürüten Sayın Ece Güner'in yerine de Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Selcan Taşçı Hamşioğlu getirilmiştir. Ayrıca Mali İşler Başkanlığı görevini vekaletten yürütmekte olan Sayın Sedat Aksakallı da aynı görevi asaletin yürütecektir. Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diler; partimizin hedefine emin adımlarla ilerleme kararlılığını bir kez daha vurgulamak isteriz."

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İYİ Parti Başkanlık Divanında Değişiklikler Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement