Libya'daki Suikastlere Tepki - Son Dakika
Politika

Libya'daki Suikastlere Tepki

Libya\'daki Suikastlere Tepki

Libya parlamentosu, dün meydana gelen suikastlerle ilgili Başbakan Zeydan ile İçişleri Bakanı eş Şeyh ve İstihbarat Müdürü en Nuhasi hakkında soru önergesi verecek

27.07.2013 13:33

Libya parlamentosu, dün meydana gelen suikastlerle ilgili Başbakan Ali Zeydan ile İçişleri Bakanı Muhammed eş-Şeyh ve İstihbarat Müdürü Salim en-Nuhasi hakkında soru önergesi verecek.

Libya geçici meclisi Milli Genel Kongre'den (MGK) yapılan açıklamada, Libya Başbakanı Zeydan, İçişleri Bakanı eş-Şeyh ve İstihbarat Müdürü en-Nuhasi hakkında Bingazi'de dün düzenlenen suikastlerle ilgili soru önergesi verileceği belirtildi.

Libya'nın doğusundaki Bingazi kentinde üst düzey isimlere düzenlenen suikastlerin hatırlatıldığı açıklamada, saldırıların bölgede güvenlik ve istikrarı bozmak amacıyla düzenlendiği vurgulanarak, suikastler kınandı.

Siyasi aktivist Abdusselam el-Mismari, Tuğgeneral Salim es-Serrah ve Ulusal Güvenlik Merkezi Müdürü Muhammed Abdurrahim Hattab dün düzenlenen suikastlerde hayatını kaybetmişti.

Nisan ayından bu yana Bingazi'deki polis merkezleri, askeri binalar ve Libya güvenlik güçleri ile orduya ait tesislere çok sayıda saldırı düzenlendi. -

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Libya'daki Suikastlere Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement