Meclis'te CHP'li Loğoğlu'na Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

Meclis'te CHP'li Loğoğlu'na Tepki

13.05.2014 13:59

İki partili, CHP Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu'na, TBB Başkanı Feyzioğlu'na yönelik sözleri nedeniyle tepki gösterdi.

Meclis'te iki partili, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu'na Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Metin Feyzioğlu ile ilgili sözleri nedeniyle tepki gösterdi.

Loğoğlu, partisinin grup toplantısına gelişinde iki partilinin tepkisiyle karşılaştı. Partililer, Loğoğlu'nun Feyzioğlu ile ilgili sözlerini eleştirerek, "Biz onun bunun uşağı değiliz, bizi küçük düşürecek konuşmalar yapıyorsunuz, AKP'nin sözcü müsünüz?" şeklinde tepki gösterdiler.

Loğoğlu'nun yanından uzaklaştırılan kadın ise "Ama ben eşimden ayrılıyordum neredeyse" dedi.

Bazı milletvekillerinin Loğoğlu'nun yanına gelmesiyle, tepkili partililer uzaklaştı.

Tepkileri doğal karşıladığını belirten Loğoğlu, "sözlerinin arkasında olup olmadığının" sorulması üzerine ise "Sözlerim kayıtlı orada duruyor, ekleyecek de çıkaracak da birşeyim yok" değerlendirmesini yaptı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Meclis'te CHP'li Loğoğlu'na Tepki - Son Dakika


Advertisement