MHP lideri Bahçeli: "Halit Kıvanç'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum" - Son Dakika
Politika

MHP lideri Bahçeli: "Halit Kıvanç'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum"

MHP lideri Bahçeli: "Halit Kıvanç\'a Cenab-ı Allah\'tan rahmet diliyorum"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Halit Kıvanç'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı niyazlarımı iletiyor, mekanı cennet olsun diyorum" dedi.

26.10.2022 13:32  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, " Halit Kıvanç'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı niyazlarımı iletiyor, mekanı cennet olsun diyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından Halit Kıvanç'ın vefatı nedeniyle bir paylaşım yaptı. Bahçeli paylaşımında, "Türk medyasının usta isimlerinden birisi olan, gazeteci ve sunucu vasıflarının yanı sıra hukukçu kimliğiyle de bilinen, aynı zamanda Türkçemizi çok güzel konuşup seslendiren Halit Kıvanç'ın vefatından duyduğum üzüntüyü özellikle ifade ediyorum. Bu suretle Sayın Halit Kıvanç'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı niyazlarımı iletiyor, mekanı cennet olsun diyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP lideri Bahçeli: 'Halit Kıvanç'a Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement