Rasim Acar: 'Vıp Taksiye De, Korsan Taşımacılığa da Karşıyız' - Son Dakika
Politika

Rasim Acar: 'Vıp Taksiye De, Korsan Taşımacılığa da Karşıyız'

Rasim Acar: \'Vıp Taksiye De, Korsan Taşımacılığa da Karşıyız\'

Milliyetçi Hareket Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifini ziyaret etti.

08.03.2014 11:34

Taksiciler ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Acar, "VIP hizmete de, korsan taşımacılığa da karşıyız" dedi. Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret eden MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar taksici esnafına konuşma yaptı.

Taksicilerin gece gündüz demeden İstanbul’un yükünü taşıdığını söyleyen Acar, Büyükşehir Belediyesinin VIP hizmet olarak ortaya koyduğu sistemin farkında olduklarını belirtti.Korsan taşımacılığa karşı olduklarını ve 18 bin tane plakanın dışında hiçbir ticari taksi faaliyeti yürütülmesine müsaade etmeyeceklerini ifade eden Acar, “Çünkü emeğin yanında, çalışanın yanındayız. Sabah yuvalarından çıkıp helal rızkını kazanmak için akşamın geç saatlerine kadar, akşamın geç saatlerinde çıkıp sabahın erken saatlerine kadar helal rızkını çoluğuna çocuğuna getirmek endişesiyle her türlü güvenlik tehdidi altında, akaryakıtın, sigorta giderlerinin altından ezilen sizlerin sıkıntılarınızın farkındayız.

Bizler de Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizin sorunlarınızı çözme konusunda irade koyuyoruz” dedi.

İstanbul’daki 16 milyon insanın en büyük sorunlarından birinin gelir dağılımındaki adaletsizlik ve işsizlik olduğunu söyleyen Acar, “Bu kadar sıkıntının içerisinde özellikle belirtmek istediğim konu şu; milli ekonomilerinin yüksek olduğu, gelir dağılımının yüksek olduğu gelişmiş ekonomilerinin en önemli özelliği demokrasilerinin de gelişmiş olmasıdır. Bu konuyu çok önemsiyoruz. Özellikle 17 Aralık süreci ve 25 Şubat sürecinde karşı karşıya bulunduğumuz konum, son 11 yıldır ülkeyi yöneten iktidarın demokratik yollarla ayakta kalamayacağını anlamasının sonucunda antidemokratik yollara başvurarak ülkemizi geriye götürtme çabasıdır” şeklinde konuştu.

KAMİL SELVİ

İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Rasim Acar: 'Vıp Taksiye De, Korsan Taşımacılığa da Karşıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement