Trabzon Esnafı, Ortahisar'da Faruk Kanca'yı İstiyor - Son Dakika
Politika

Trabzon Esnafı, Ortahisar'da Faruk Kanca'yı İstiyor

Trabzon Esnafı, Ortahisar\'da Faruk Kanca\'yı İstiyor

Ortahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'de aday adayı olan Faruk Kanca, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

04.11.2013 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'de aday adayı olan Faruk Kanca, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olan Faruk Kanca, Kunduracılar Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Faruk Kanca ve beraberindekilere, vatandaşların ilgisi yoğun olurken, vatandaşlar Ortahisar Belediye Başkanlığı için Faruk Kanca'nın aday olmasını istediler. Vatandaşların bu büyük ilgisine teşekkür eden Faruk Kanca ise, Trabzon'un her zaman emrinde olacağını dile getirdi.

Kunduracılar Caddesi'nde bulunan Türksesi Gazetesi'ni ziyaret eden Kanca, burada Türksesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erol Üzen ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Gazete ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerine devam eden Kanca, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirterek, "AK Belediyecilik ile vatandaşların katkı sağlayacak projeler yapacağız. Halkımız her şeyin en iyisine layık" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Trabzon Esnafı, Ortahisar'da Faruk Kanca'yı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement