Karşıyaka Belediye Başkanı Durak: Üzgünüm - Son Dakika
Politika

Karşıyaka Belediye Başkanı Durak: Üzgünüm

Karşıyaka Belediye Başkanı Durak: Üzgünüm

Karşıyaka Belediye Başkanı Durak, "Aday belirleme sürecindeki üslup ve yöntemden dolayı üzgünüm." dedi.

11.02.2014 22:50  Güncelleme: 00:15

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, CHP'nin, aday belirleme sürecindeki üslup ve yönteminden dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Durak, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin Karşıyaka'da kurucu ilçe başkanı olduğunu hatırlattı.

Belediye başkanlığı süresince Karşıyaka'daki yol arkadaşlarıyla büyük bir dönüşüme imza attıklarını dile getiren Durak, "Önce insan" ilkesiyle çalıştıklarını belirtti.

Uzun bir aday adaylığı maratonundan çıktıklarına değinenr Durak, şöyle konuştu:

"Yaralar aldık. Üzülenlerimiz, kırılanlarımız oldu. Arzu etmediğimiz şeyler yaşadık. Partimizin zarar görmemesi için, sükuneti seçtik. Burada altını bir kez daha çizmek isterim ki kimseye kırgınlığım, küskünlüğüm yok. Ama üzgünüm. Aday açıklama sürecindeki üslup ve yöntemden dolayı üzgünüm. 10 yıldır her seçimde, Karşıyaka'da CHP'nin oyunu yukarıya taşıyan, son anketlerde yüzde 81'lere kadar ulaştıran bir belediye başkanına aday gösterilmeyeceği, asgari bir nezaket de olsa, bir telefonla bildirilebilirdi."

Koltukların geçici olduğunu ve vatandaştan emanet alındığını belirten Cevat Durak, "Bunu aylarca önce Sayın Genel Başkanımız'a da iletmiştim. Yola devam etmemi isteyen, bizzat kendisi oldu. Bunun üzerine, yeniden aday oldum. Bugün bunun tabii ki bir önemi yok" dedi.

Aday adaylığı sürecinin geride kaldığını, omuz omuza sahaya inme zamanının geldiğini de ifade eden Cevat Durak,  31 Mart sonrası CHP'nin sade bir neferi olarak siyasi yaşamını devam ettireceğini, partisinden kopmasının mümkün olmadığını söyledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Karşıyaka Belediye Başkanı Durak: Üzgünüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement