Alaçam Devlet Hastanesinde Yangın ve Tesis Tahliye Tatbikatı Yapıldı - Son Dakika
Sağlık

Alaçam Devlet Hastanesinde Yangın ve Tesis Tahliye Tatbikatı Yapıldı

Alaçam Devlet Hastanesinde Yangın ve Tesis Tahliye Tatbikatı Yapıldı

SAMSUN (AA) - Alaçam Devlet Hastanesinde 2023 yılı yangın ve tesis tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Bafra İtfaiye Grup Amirliği Personeli tarafından verilen eğitimde, hastane personeline yangın söndürme ve yangın güvenliği konularında bilgi verildi. Tatbikat, Hastane personeli tarafından başarıyla tamamlandı ve Başhekim Radi Şen, tatbikatın afet ve acil durum müdahale yeteneğini geliştirmek ve çalışanların farkındalığını artırmak için önemli olduğunu belirtti.

28.07.2023 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN (AA) Alaçam Devlet Hastanesinde 2023 yılı yangın ve tesis tahliye tatbikatı yapıldı.

Bafra İtfaiye Grup Amirliği Personeli Bayram Çiçek ve ekibinin katılımıyla hastane personeline eğitim salonunda yangın söndürme ve yangın güvenliği konularında eğitim verildi.

Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) kapsamında yılda bir kez yapılması planlanan; yangın ve tesis tahliye tatbikatı Hastane personeli tarafından başarıyla tamamlandı.

Tatbikat sonrasında durum değerlendirmesinde bulunan Başhekim Radi Şen, olası afet ve acil durum karşısında müdahale yeteneğinin geliştirilmesi ve tüm çalışanların farkındalığının artırılması için tatbikatın önemine vurgu yaptı.

Şen, gerçeğinin hiçbir zaman yaşanmaması temennisiyle emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Alaçam Devlet Hastanesinde Yangın ve Tesis Tahliye Tatbikatı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement