Carla Bruni'nin Rol Aldığı Midnight Express Filminin Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Sinema

Carla Bruni'nin Rol Aldığı Midnight Express Filminin Fragmanı Yayınlandı

Carla Bruni\'nin Rol Aldığı Midnight Express Filminin Fragmanı Yayınlandı

Woody Allen'ın Paris'te çektiği ve Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin eşi Carla Bruni'nin de rol aldığı 'Midnight in Paris'in yayınlanan fragmanı kısa sürede büyük ilgi gördü

31.03.2011 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li yönetmen Woody Allen'ın Paris'te çektiği ve Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin eşi Carla Bruni'nin de rol aldığı 'Midnight in Paris'in yayınlanan fragmanı kısa sürede büyük ilgi gördü.

Carla Bruni, Paris'te geçirdikleri bir tatille hayatı alt üst olmuş nişanlı bir çiftin hikayesinin anlatıldığı filmde, müze kuratörü bir kadını canlandırdı. Çekimleri Paris'te yapılırken 'Midnight Express' filminin setine gelen Nicolas Sarkozy, filmde başrolü oynayan eşi eski model Carla Bruni'yi filmin bir sahnesinde kıskandığını belli etmişti.

Çekimler sırasında konuşan Bruni, Woody gibi bir yönetmenin filminde yer alma şansını kaçıramazdım. İleride torunlarıma anlatacak güzel bir hikayem oldu demişti. 20 milyon dolar bütçeyle çekilen filmde yardımcı rollerde Marion Cotillard, Adrian Brody, Kathy Bates ve Rachel McAdams yer alıyor. Konusu 1920'li yıllara uzanan 'Midnight in Paris', bu yıl Robert De Niro'nun jüri başkanlığını yapacağı Cannes Film Festivali?nde açılış filmi olarak gösterilecek. Kadrosunda Owen Wilson, Adrien Brody, Kathy Bates, Rachel McAdams, Marrion Cotillard ve Carla Bruni gibi ünlü isimlerin olduğu film, iş için Paris?e gelen bir ailenin başından geçen olaylar ile yaşamlarının nasıl değiştiğini anlatıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Sinema Carla Bruni'nin Rol Aldığı Midnight Express Filminin Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement