Mogli: Orman Çocuğu Filmi - Son Dakika
Sinema

Mogli: Orman Çocuğu Filmi

Mogli: Orman Çocuğu Filmi

Mogli: Orman Çocuğu filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Mogli: Orman Çocuğu filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

24.07.2018 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mowgli ormandaki hayvanlar tarafından kendilerinden biri olarak kabul edilir. Büyüme sürecinde ormanın sert kurallarını öğrenirken, ayı Baloo ve panter Bagheera'nın koruması altındadır. Onu kabul etmeyen tek orman sakini ise korkunç kaplan Shere Khan'dır. Ancak Mowgli insan kökeni ile yüz yüze geldiğinde, ormanda gizlenen daha büyük tehlikeler olabilir.

İngiliz asıllı Hintli yazar Rudyard Kipling'in romanından uyarlanan in yönetmenliğini Andy Serkis, senaristliğini ise Callie Kloves üstlenmiş. Filmin başrollerinde ise Andy Serkis, Benedict Cumberbatch, Christian Bale, Cate Blanchett ve Rohan Chand yer alıyor.

Yönetmen: Andy Serkis

Senaryo: Rudyard Kipling, Callie Kloves

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Christian Bale, Andy Serkis, Naomie Harris, Matthew Rhys, Peter Mullan, Jack Reynor , Eddie Marsan, Freida Pinto, Tom Hollander, Rohan Chand, Louis Ashbourne Serkis, Georgie Farmer, Josh Jefferies, Riaz Mansoor

Filmin Türü: Macera

Orijinal Adı: Mowgli

Yapımcı Firma: Warner Bros. Pictures

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 26.10.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Mogli: Orman Çocuğu Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement