Alparslan Büyük Selçuklu 59. Bölümde Neler Olacak? İzleme Linki Aranıyor! - Son Dakika
Soğuk Haber

Alparslan Büyük Selçuklu 59. Bölümde Neler Olacak? İzleme Linki Aranıyor!

Alparslan Büyük Selçuklu 59. Bölümde Neler Olacak? İzleme Linki Aranıyor!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 59. bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Kavurd'un ihaneti sonrası Alparslan'ın Kavurd ile mücadelesi devam edecek. Diyojen'in Ani'ye dönmesi ise yeni bir gelişme olarak karşımıza çıkacak. İzleyiciler, Alparslan Büyük Selçuklu 59. bölüm izleme linki araştırıyor. Dizinin yeni bölümü TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

12.06.2023 19:42

59. Bölümüyle izleyicisiyle buluşacak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu. İzleyiciler, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölüm izleme linkini araştırmaya başladı. Alparslan Büyük Selçuklu CANLI İZLE! Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm İZLE! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, Alparslan Büyük Selçuklu 59.bölüm izleme linki!

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM NE OLDU?

Alparslan, Kavurd'un ihanetini anlamış ve derdest etmişti. Kavurd'u zindan arabasıyla saray zindanına kapatılması için göndermiş fakat Kavurd yolda kaçmış veAlparslan'ın beylerinin kellesini keserekAlparslan'a baş kaldırdığını bildirmişti. Alparslan, Kavurd'un üzerine yürüyecek ve onu bertaraf etmeye çalışacak. Kavurd ise Alparslan'dan tahtı alma derdindedir. Seferiye ise Vezir Hüsameddin tarafından çembere alınmış, Artuk bu haberi zorbela Alparslan'a yetiştirmişti.

Diyojen, İmparator Dukas'ın emriyle Ani'ye gelmiş ve Leon'u Selçukluların elinden kurtarmıştı. Ani'de artık güç dengeleri değişti. Leon, Diyojen'in tahakkümüne boyun eğecek mi? Diyojen, Alparslan ile mücadelsinde Leon'u kullanacak mı? Alparslan, Diyojen'in yenıden Ani'ye döndüğünü öğrenince ne yapacak?

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU CANLI İZLE!

Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm izleme linki araştırılıyor. Alparslan Büyük Selçuklu 60.bölümü TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

Son Dakika Soğuk Haber Alparslan Büyük Selçuklu 59. Bölümde Neler Olacak? İzleme Linki Aranıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement