Jumanji Yeni Seviye Filmi Oyuncu Kadrosu ve Konusu - Son Dakika
Soğuk Haber

Jumanji Yeni Seviye Filmi Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Jumanji Yeni Seviye Filmi Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Jumanji: Vahşi Orman'ın devamı olan Jumanji Yeni Seviye filminin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas ve Awkwafina gibi güçlü oyuncuların yer aldığı filmde, dört lise öğrencisi eski bir oyun konsolu bulur ve kendilerini seçtikleri karakterle dönüşmüş halde bir orman içinde bulurlar.

12.06.2023 20:56

2017 yılında vizyona giren Jumanji: Vahşi Orman'ın devamıdır. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Jumanji Yeni Seviye filminin oyuncu kadrosu araştırılan konular arasında yer alıyor. İzleyiciler, filmin kaç yılında çekildiğini ve konusunu araştırmaya başladı. Peki, Jumanji Yeni Seviye filmi konusu ne? Jumanji oyuncuları kimler? Jumanji Yeni Seviye oyuncu kadrosu! Detaylar haberimizde...

JUMANJİ:YENİ SEVİYE OYUNCU KADROSU!

Dwayne Johnson: Dr. Smolder Bravestone

Jack Black: Professor Sheldon

Kevin Hart: Franklin "Mouse" Finbar

Karen Gillan: Ruby Roundhouse

Nick Jonas: Jefferson "Seaplane" McDonough

Awkwafina: Bethany's avatar.

JUMANJİ KONUSU NE?

2017 yılında vizyona giren Jumanji: Vahşi Orman'ın devamıdır. Bir gün dört lise öğrencisi eski bir oyun konsolu bulur. Konsoldan oyun seçerek oynamaya başlayan gençler, mekan modunu orman olarak seçince kendilerini seçtikleri karakterle dönüşmüş halde bir orman içinde bulurlar.

Son Dakika Soğuk Haber Jumanji Yeni Seviye Filmi Oyuncu Kadrosu ve Konusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement