Pi'nin Yaşamı Filmi Konusu ve Oyuncu Kadrosu - Son Dakika
Soğuk Haber

Pi'nin Yaşamı Filmi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Pi\'nin Yaşamı Filmi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Pi'nin Yaşamı, 2012 ABD macera-drama filmidir. Film, 11 dalda Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir. Filmde, gemi yolculuğu yapan Pi ve ailesi fırtınaya yakalanır ve bindikleri gemi batar. Hayatta kalmayı başaran mürettebat, bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan, Richard Parker adında üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ve Pi adlı 16 yaşında Hint bir çocuktan oluşmaktadır. Pi, hayatta kalma mücadelesi verir. Filmin oyuncu kadrosunda Suraj Sharma, Irrfan Khan, Tabu, Adil Hussain, Gerard Depardieu ve Rafe Spall yer almaktadır.

14.06.2023 18:22

Pi'nin Yaşamı, 2012 ABD macera-drama filmidir.Film 11 dalda Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Pi'nin Yaşamı filminin oyuncu kadrosu araştırılan konular arasında yer alıyor. İzleyiciler, filmin kaç yılında çekildiğini ve konusunu araştırmaya başladı. Peki, Pi'nin Yaşamı filmi konusu ne? Pi'nin Yaşamı oyuncuları kimler? Pi'nin Yaşamı oyuncu kadrosu! Detaylar haberimizde...

Pİ'NİN YAŞAMI KONUSU NEDİR?

Ülkelerinden ayrılan ve beraberlerinde hayvanat bahçesindeki hayvanlarını da götüren Pi ve ailesi gemi yolculuğu yaparken fırtınaya yakalanırlar ve bindikleri gemi batar. Sandalın hayatta kalmayı başarabilen mürettebatı ise bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan, Richard Parker adında üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ve Pi adlı 16 yaşında Hint bir çocuktan oluşmaktadır. Pi, kurtuluş yok gibi görünen bu okyanusta zayıf bir sandalda yanındaki hayvanlarla birlikte hayatta kalma savaşı verir ve keskin zekası ve zooloji bilgisiyle besin zincirine kurban gitmez. Pi bir filikanın içinde denizde 227 gün hayatta kalma mücadelesi verir.

Pİ'NİN YAŞAMI OYUNCU KADROSU!

Suraj Sharma

Irrfan Khan

Tabu

Adil Hussain

Gerard Depardieu

Rafe Spall

Son Dakika Soğuk Haber Pi'nin Yaşamı Filmi Konusu ve Oyuncu Kadrosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement