Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo'yu gördüğü hal eşini derinden sarstı: Çok üzgünüm - Son Dakika
Spor

Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo'yu gördüğü hal eşini derinden sarstı: Çok üzgünüm

2022 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Cristiano'nun yedek kalmasıyla ilgili imada bulunan ve bunu sosyal medyadan paylaşarak dillendiren Georgina Rodriguez "Tebrikler Portekiz. Dünyanın en iyi futbolcunu 90 dakika boyunca izleyemedik. Ancak taraftarlar adını haykırmaktan vazgeçmedi" ifadelerini kullandı.

07.12.2022 15:57  Güncelleme: 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupası'nda mücadelesini sürdüren Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo'nun eşi Georgina Rodriguez hayat arkadaşına destek mesajı verdi. Rodriguez, son oynanan ve 6-1'lik Portekiz zaferiyle sonuçlanan İsviçre maçında Ronaldo'nun süre almaması ile ilgili üzüntüsünü paylaştı.

"TADINI ÇIKARAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Rodriguez, "90 dakika boyunca dünyanın en iyi oyuncusunun tadını çıkaramadığım için çok üzgünüm. Taraftarlar sürekli seni çağırıyor ve adını haykırıyor." paylaşımını yaparak sosyal medyada konuşuldu.

Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo'yu gördüğü hal eşini yerle bir etti: Çok üzgünüm

HER MAÇA GİDİYOR

Georgina Rodriguez ve çocukları, Cristiano Ronaldo'yu Dünya Kupası'nda da her maçta tribünde destekliyor. Turnuvanın başından beri Katar'da konaklayan ve sık sık paylaşımlar yapan Rodriguez, Portekiz'in İsviçre'yi 6-1 yendiği maçta da takımın en büyük destekçilerinden biri oldu.

Dünya Kupası\'nda Cristiano Ronaldo\'yu gördüğü hal eşini derinden sarstı: Çok üzgünüm
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo'yu gördüğü hal eşini derinden sarstı: Çok üzgünüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gokhan Turan: Takımın Ronaldo'ya ihtiyacı yok ki. Zaten oynuyorlar. 45 104 Yanıtla
  • mossi : evet dünyanın en iyisi ancak yolun sonuna çeyrek kaldı.bir devir kapanıyor..daha kötüsünü yaşamamak için bazen zirvede bitirmek lazım.adın arabistan ligiyle anıldığı an jübile yapması gerektiğini anlamıştır umarım. o nedenle zidane 'ı hep taktir etmişimdir. 0 4 Yanıtla
  • Muhammet özmen: geçmiş geçmiş en büyük futbolculardan biri. başarılar dilerim. İNŞALLAH ?? dünya kupadinida alırlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement