Adam Johnson Uslanmıyor... - Son Dakika
Spor

Adam Johnson Uslanmıyor...

Adam Johnson Uslanmıyor...

Cinsel istismardan suçlu bulunan ve kulübü Sunderland tarafından sözleşmesi feshedilen Adam Johnson, yeni bir skandala daha imza attı.

14.03.2016 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Cinsel istismardan suçlu bulunan ve kulübü Sunderland tarafından sözleşmesi feshedilen Adam Johnson, yeni bir skandala daha imza attı.

10 yıl hapis cezası alma ihtimali bulunan ve hakkındaki nihai karar önümüzdeki hafta netlik kazanacak olan Adam Johnson, yine uslu durmadı bu kritik süreçte dahi parti yapmaya devam etti.

İngiliz basınının önemli kuruluşlarından The Sun, "özel" olarak servis ettiği haberde 28 yaşındaki futbolcunun 12 Mart Cumartesi akşamı yine alem yaptığını öne sürdü.

Castle Eden'da bulunan lüks evinde bir bayan ve bir de erkek arkadaşıyla eğlendiği belirtilen Adam Johnson'ın bu rahatlığı İngiltere'de yine gündeme oturdu.

Konu hakkında konuşan bir görgü tanığı da, yaşananları doğruladı ve o anları şöyle anlattı:

"Bir elinde ayakkabıları, diğer elinde de bir şişe alkol olan kadın vardı. Üzerinde akşamdan kalma kıyafetleri olduğu belliydi. Yanındaki erkek ile birlikte dans ederek evden çıktılar ve kapıyı açmak için neredeyse her düğmeye bastılar. Birkaç dakika boyunca kapının nasıl açıldığını anlamaya çalıştılar. Daha sonra ise Johnson'ın babası geldi ve çıkmaları için kapıyı açtı. Kız yalınayak dışarıya çıktı. Kıyafetleri çok kötü gözüküyordu"

02_13203936_47429a_2739631a

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Adam Johnson Uslanmıyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement