Adnan Nas: Terim Gitsin F.Bahçe'yi Çalıştırsın - Son Dakika
Spor

Adnan Nas: Terim Gitsin F.Bahçe'yi Çalıştırsın

Adnan Nas: Terim Gitsin F.Bahçe\'yi Çalıştırsın

Galatasaray Genel Sekreteri Nas, protokol tribününde sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'i hedef aldı.

18.09.2013 09:19  Güncelleme: 09:37

G.Saray'ın geçen sezon tarihi başarılardan birine imza attığı Şampiyonlar Ligi'nde dünya devi Real Madrid'e 6-1 yenilmesi camiada büyük şok yaratırken, diğer bir büyük şok 90 dakikanın hemen bitiminde geldi. TT Arena'nın protokol tribününde yaşanan olayın başrolünde yer alan isim ise sarı-kırmızılı ekibin yönetim kurulunda genel sekreterlik görevini üstlenen Adnan Nas...

Camiada büyük şaşkınlık yaratan olayın gelişimi ise şu şekilde oldu.

TARAFTAR TERİM'İN KULAĞINA BİR ŞEYLER SÖYLEDİ

Maç sonu önce canlı yayına ardından basın toplantısına katılan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim mix zone'dan aracına binmek üzereyken bir taraftar gelip tecrübeli hocanın kulağına bir şeyler söyledi. Terim duyduklarının ardından "Bunu basın mensuplarının da bilmesi gerek" diyerek G.Saray taraftarını mix zone'da bekleyen gazetecilere yönlendirdi.

'EŞİ DE DOĞRULADI'

Daha sonra ise karşılaşmayı protokol tribününden izlediği ifade eden bu kişi, 6. golden sonra G.Saray Genel Sekreteri Adnan Nas'ın Terim'le ilgili olarak "Terim gitsin biraz da F.Bahçe'yi çalıştırsın. Çok vakti var ya... Milli Takım'ı çalıştırdığı zamanlarda G.Saray idmanlarına gelmezse takımın bu halde olması da normal olur. Bu dönemlerde takımı takip edemediği için herhalde oyuncu tercihlerini bu şekilde yaptı" dediğini aktardı.

Adnan Nas'ın eşi Nesrin Nas da twitter hesabından "Yalanlamaya gerek yok ki. Bu TFF operasyonuna sitemdir. G.Saray'ın konsantrasyonu bozulmuştur. TFF istediği amaca ulaşmıştır" protokoldeki konuşmayı doğruladı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Adnan Nas: Terim Gitsin F.Bahçe'yi Çalıştırsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement