Alaçatı'da Oltalar Denize Atıldı - Son Dakika
Spor

Alaçatı'da Oltalar Denize Atıldı

Alaçatı\'da Oltalar Denize Atıldı

4-7 Ekim tarihleri arasındaki turnuvada teknelerin denize açıldığı ilk gün, 50'den fazla tekne mücadeleye başladı.

06.10.2018 15:12

Usta balıkçılar ve iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı turnuvanın gold sponsoru Camp David | Soccx kürsüye çıkan isimleri sürpriz hediyelerle buluşturacak.

Bu yıl 12.si düzenlenen Turkcell Platinum Tuna Masters Alaçatı,her yıl artan katılımcı sayısı ile spor ve iş dünyasını bir araya getiriyor. Turkcell Platinum Tuna Masters Alaçatı, yine dev balıklar peşinde. En büyük balığı yakalama mücadelesinin yaşandığı ve birçok eski şampiyonun yer aldığı turnuvada, geçen yılki şampiyonlar X-Shark ve Tornado da unvanlarını korumak için denize açıldı.

"Masters Class" uygulamasıyla, "daha hafif takım sınıfı" olan tek turnuva, Turkcell Platinum Tuna Masters Alaçatı, bu yıl da bu özelliği ile ustalık seviyesini daha yukarılara taşıyor. Usta balıkçılar, rakiplerine karşı, çekeri daha az misina kullanarak farklı bir meydan okumada bulunuyor.

Dünyanın çeşitli noktalarından önemli isimlerin de katıldığı turnuvanın sonunda ise kazanan isimler sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Sportif balıkçılık tutkunlarının vazgeçilmez markası olan Camp David | Soccx, Turnuva'nın gold sponsoru olarak kürsüye çıkacak tüm yarışmacılara, Alman teknolojisi ile üretilmiş ürünlerini hediye edecek.

Camp David | Soccx ayrıca dört gün sürecek ve halkın katılımına açık olarak önemli etkinliklerle şölen havasında geçecek turnuva alanında açacağı pop-up mağazasıyla sportif balıkçılık tutkunları ile buluşturuyor.

Turnuva günleri boyunca denizdeki heyecan, balıkların karaya getirilmesi ile birlikte, sahada da büyük bir coşkuya dönüşüyor. Cumartesi ve Pazar günleri, balık tartısı ve birçok etkinliğin yer aldığı 16.00-20.00 saatleri turnuvanın en coşkulu anları olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Alaçatı'da Oltalar Denize Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement