Topçular'ın Barcelona'dan transfer ettiği Şilili kanat oyuncusu ilk olarak %100 performansına ulaşmayı hedefliyor.
Monaco karşısında Emirates Kupası'nda 74 dakika sahada kalan Sanchez, takımının 1-0'lık mağlubiyetine engel olamadı. Benfica'ya karşı alınan 5-1'lik galibiyette de sahada olan yıldız oyuncu bu maçla birlikte ilk defa 11'de başladı.
Maçın ardından performansını değerlendiren yıldız hücumcu, Arsenal'in resmi internet sitesine "Adım adım ilerlemem lazım. Henüz takımla sadece iki antrenman yapabildim. Bugün 70 küsür dakika oynadım ve buna ihtiyacım vardı. Sıkı çalışıp, antrenman yapacağım." dedi.
Arsenal'in futbol tarzını benimsediğini söyleyen Sanchez, "Bu futbol tarzını seviyorum. Atabildiğin kadar atmak üzerine kurulu ve güzel oyunu öne çıkarıyor. Benim için şu an önemli olan düzenli forma giymek ve %100'üme ulaşmak." ifadelerini kullandı.
Londra ekibince çok iyi karşılandığını da sözlerine ekleyen 25 yaşındaki atak oyuncusu "Arsenalli taraftarlara çok teşekkür ediyorum, beni çok sıcak karşıladılar. İnanılmaz mutluyum ve ben de umarım onları bu kadar mutlu edebilirim." diye konuştu.
Sanchez, Barcelona'da oldukça iyi bir sezon geçirmesinin yanı sıra Dünya Kupası'nda da performansıyla adından sıkça söz ettirmiştii.
Son Dakika › Spor › Alexis Sanchez: %100'üme Ulaşamadım - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.