Ali Dönmez: Göztepe her zaman olduğu gibi yine iddialı konumda olacaktır - Son Dakika
Spor

Ali Dönmez: Göztepe her zaman olduğu gibi yine iddialı konumda olacaktır

Göztepe Sportif Direktör Yardımcısı Ali Dönmez, Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonu fikstür çekiminin ardından yaptığı açıklamada, Göztepe'nin her zaman olduğu gibi iddialı bir konumda olacağını belirtti. Dönmez, takımın hedeflerini yerine getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Ayrıca, diğer kulüp başkanlarına, yöneticilere ve federasyon yetkililerine teşekkür etti.

19.07.2023 20:49

- Ali Dönmez: "Göztepe her zaman olduğu gibi yine iddialı konumda olacaktır"

İSTANBUL - Göztepe Sportif Direktör Yardımcısı Ali Dönmez, Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonu fikstür çekiminin ardından yaptığı açıklamada, "Göztepe her zaman olduğu gibi yine iddialı konumda olacaktır. Bizler elimizden gelen her şeyi bu yönde yapıyoruz" dedi.

Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti. Fikstür çekiminin ardından açıklamalarda bulunan Göztepe Sportif Direktör Yardımcısı Ali Dönmez, "2023-2024 sezonunun herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Trendyol 1. Lig ekiplerine hayırlı uğurlu olsun. Umarım sakatlıksız, herkesin temennilerini yerine getirdiği ama öncelikle Göztepe'nin hedeflerini yerine getirdiği bir sezon olmasını diliyoruz. Bu sezon Göztepe her zaman olduğu gibi yine iddialı konumda olacaktır. Bizler elimizden gelen her şeyi bu yönde yapıyoruz. Diğer kulüp başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Ayrıca federasyon yetkililerine de Göztepe ailesi olarak bu günkü misafirperverliklerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Ali Dönmez: Göztepe her zaman olduğu gibi yine iddialı konumda olacaktır
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ali Dönmez: Göztepe her zaman olduğu gibi yine iddialı konumda olacaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement