Altay Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: Kaybetmemek önemliydi - Son Dakika
Spor

Altay Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: Kaybetmemek önemliydi

Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında Altay konuk ettiği Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altay Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, kazanamadıkları bir maçta kaybetmemenin fena bir sonuç olmadığını belirterek, hedeflerinin Boluspor maçını kazanarak rahat bir nefes almak olduğunu söyledi.

23.04.2023 22:24

- Dilaver Mutlu: "Kaybetmemek önemliydi"

İZMİR - Altay Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, Altınordu maçının ardından, "Kazanamadığımız bir maçta kaybetmemek fena bir sonuç değil" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Altay, konuk ettiği Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altay Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, "Bugün derbiye yakışır oyun oynadık. İyi mücadele ettik, oyunu kontrol ettik. İlk yarıda iki tane net pozisyon bulduk ama golü atamadık. İkinci yarı golü bulduk fakat son dakikalarda dayanamadık maçı berabere tamamladık. Kazanamadığımız bir maçta kaybetmemek fena bir sonuç değil. Kazansak çok iyi olacaktı. 1 puan aldık. Hedefimiz Boluspor maçı, o karşılaşmayı kazanarak rahat bir nefes almak istiyoruz" diye konuştu.

Altay Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: Kaybetmemek önemliydi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altay Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: Kaybetmemek önemliydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement