Ancelotti: Turu Geçen Kim Olur Bilemem Ama... - Son Dakika
Spor

Ancelotti: Turu Geçen Kim Olur Bilemem Ama...

Ancelotti: Turu Geçen Kim Olur Bilemem Ama...

Real Madrid teknik patronu, 1-0'lık Bayern Münih galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

24.04.2014 01:01

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih'i 1-0'lık skorla mağlup eden Real Madrid'de Teknik Direktör Carlo Ancelotti maç sonrası yaptığı açıklamalarda sonuçtan memnun olduğunu dile getirdi.

İtalyan teknik adam AS'a yaptığı açıklamalarda çok zorlu bir maç olduğunu söylerken, "Sonuçtan, oyuncularımın performansından, her şeyden memnunum. Başlarda biraz tutuktuk. İkinci yarıda da oyunu kontrol etme konusunda zorlandık. Ama iyi savunma yapıp doğru şeyler yaptık." ifadelerini kullandı.

Takım halinde yardımlaşmanın üst düzeyde olduğundan da bahseden deneyimli teknik adam, "Bu çok önemliydi. Coentrao'ya Isco'nun, Carvajal'e de Di Maria'nın yardım etmesi gerekiyordu, öyle de oldu. Topa sahip olmayı seven takımlara karşı 4-4-2 düzeninde daha rahat savunma yapabiliyoruz." diye konuştu.

Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo'nun tam olarak hazır olmamalarına rağmen iyi bir sonuç aldıklarını belirten Ancelotti, rövanş maçıyla ilgili ise şöyle konuştu: "Çok zor olacak. En az bugünkü kadar istekli ve dikkatli olmalıyız. Neler olacağını, kimin finale kalacağını bilemem ama takımıma güveniyorum."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ancelotti: Turu Geçen Kim Olur Bilemem Ama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement