Torku Konyaspor, Gaziantepspor ile 3-3 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor, Gaziantepspor ile 3-3 Berabere Kaldı

Torku Konyaspor, Gaziantepspor ile 3-3 Berabere Kaldı

STSL'de oynadığı son iki maçı kazanan Gaziantepspor'u Torku Konyaspor durdurdu.

20.10.2013 18:14  Güncelleme: 14:49

Spor Toto Süper Lig'in sekizinci haftasında Gaziantepspor deplasmanına konuk olan Torku Konyaspor, rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Konuk ekibin gollerini Theofanis Gekas, Recep Aydın ve Hasan Kabze kaydetti. Abdou Traore'nin iki ve Cenk Tosun'un bir golü ise Gaziantepspor'a puanı getirdi.

Müsabaka karşılıklı ataklarla başladı. Dörtte Stankevicius'un taç atışına penaltı noktası üzerinden Cenk Tosun kafayı vurdu ama isabet kaydedemedi. Altıncı dakikada ise Erdal Kılıçaslan şansını denedi ama Erdal'ın şutu da dışarı gitti.

Karşılıklı ataklar bir süre devam ettikten sonra golü bulan taraf 35'te Konyaspor oldu. Recep Aydın'ın ayağından açılan topla ceza sahasında buluşan Theofanis Gekas, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi: 0-1.

Bu gole rağmen konuk ekibin sevinci çok kısa sürdü. Semir Stilic'ten pası alan Cenk, dar açıdan şutunu çekti ve Itandje'nin müdahalesine rağmen golü kaydederek skoru eşitledi: 1-1.

Karşılaşmanın ilk devresi 1-1 sona erdi.

İKİNCİ YARI GOL ŞOV!

İkinci yarı golle başladı. 53'üncü dakikada Bekir Ozan'ın sol kanattan ortaladığı topa arka direkte kontrol eden Abdou Traore, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi: 2-1.

Abdou Traore, ikinci golün hemen ardından bir kez daha sahneye çıkarak takımını rahatlattı. 59'uncu dakikada organize gelişen Gaziantep atağı sonrası Medunjanin'in pasıyla buluşan Traore, uzak köşeyi görerek farkı ikiye çıkardı: 3-1.

Bu golün ardından Konyaspor baskısını artırdı ve aradığı golü buldu. 66'da Hasan Kabze'nin şutunda Serdar Kulbilge başarılı olsa da dönen topu Recep Aydın tamamladı ve aradaki farkı bire indirdi: 3-2.

Torku Konyaspor adına beraberliği sağlayan gol de gecikmedi. Sol taraftan ceza sahasına giren Hasan Kabze, Theofanis Gekas'ın topuk pasında kaleci ile karşı karşıya kaldı ve pozisyonu affetmeyerek oyuna bir kez daha denge getirdi: 3-3.

Maçın geri kalan bölümünde başka gol olmayınca puanlar paylaşıldı.

Konyaspor, bu skorun ardından puanını 10'a çıkardı. Gaziantespor ise 8 puana yükseldi.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Torku Konyaspor, Gaziantepspor ile 3-3 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement