Arsenal, Aurier Konusunda Israrcı - Son Dakika
Spor

Arsenal, Aurier Konusunda Israrcı

Arsenal, Aurier Konusunda Israrcı

Arsenal, Fildişili sağ bek oyuncusunun transferi için Dünya Kupası'nın bitmesini bekleyecek.

03.06.2014 19:39

Arsenal, Toulouse #39;da forma giyen Fildişili Serge Aurier #39;i gelecek sezonda kadrosunda görmek için transfer girişimlerine başladı.

Ligue 1 ekibi Tolouse, Aurier #39;in transferini yalanlasa da Topçular, genç futbolcu için 7 milyon sterlini gözden çıkardı.

Fransız kulübü ile masaya oturmaya hazırlanan Arsenal, 21 yaşındaki Aurier #39;in transferi için ödeme planını dahi hazırlarken, Premier Lig ekibi genç oyuncunun transferi için Dünya Kupası #39;nın bitmesini bekeleyecek. Serge Aurier, bu sezon Toulouse #39;da gösterdiği performansla, Fildişi Sahili #39;nin 23 kişilik Dünya Kupası kadrosunda yerini garantiye aldı.

Bacary Sagna #39;nın takımdan ayrılması kesinleşince Arsenal #39;in patronu Wenger sağ bek için transfer arayışlarına başlamıştı. Wenger, yönetime Atletico Madrid #39;in ispanyol oyuncusu Juan Fran ve Toulouse #39;dan Aurier #39;i önerdi. Fakat Aurier #39;in bu sezon sergilediği performansla beraber, savunmanın birçok bölgesinde oynayabilmesi ve yaşı düşünülünce öncelik Fildişili oyuncuya verildi.

Aurier #39;in menajeri Stephane Courbis Fransız radyosu RMC #39;ye yaptığı açıklamada, Premier Lig #39;den hiç bir kulüple görüşmediklerini söylese de, Arsenal turnuvanın bitmesiyle birlikte ilk olarak Aurier #39;in transferini bitirmeye hazırlanıyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal, Aurier Konusunda Israrcı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement