Arsenal'e Kötü Haber - Son Dakika
Spor

Arsenal'e Kötü Haber

Arsenal\'e Kötü Haber

Londra ekibi, Dortmund maçında Fransız yıldızından faydalanamayacak.

21.10.2013 20:45

Arsenal forması giyen Mathieu Flamini, yarın Borussia Dortmund ile oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sakatlığı sebebiyle görev alamayacak.

Norwich ile oynanan maçın 37'nci dakikasında Alexander Tettey ile kafa kafaya çarpışan Flamini, sakatlanmış ve oyuna devam edememişti. Flamini, bugün takımla birlikte antrenmana katılsa da Wenger, Fransız oyuncunun oynayamayacağını duyurdu.

Wenger, "Flamini son dönemde iyi işler yapıyor. Bugünkü antrenmana katıldı ama yarın oynamayacak. Böyle bir çarpışma sonrası beş gün dikkat etmesi gerekiyor ve biz de bu duruma saygı göstereceğiz." diyerek Flamini'den faydalanamayacaklarını belirtti.

Maça da değinen Wenger, "Grubun kaderini belirlemeyecek ama önemli bir maç. %80'lik diyebilirim. Takım ruhunun kalitesi, oyuncularımın bağlılıkları ve iyi işler yapma arzuları, bizim adımıza sevindirici faktörler olarak öne çıkıyor. Son derece başarıya aç bir takımız. Eğer rakibimize değil de kendi kalitemize odaklanır ve en iyi oyunumuzu oynarsak sadece Dortmund değil diğer takımların da bizi durdurması zor olur." dedi.

Arsenal, grupta oynadığı iki maçta altı puan kazandı.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Arsenal'e Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement