Atışlarda Tam "İsabet" - Son Dakika
Spor

Atışlarda Tam "İsabet"

Atışlarda Tam "İsabet"

Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, İzmir Büyükşehir Belediyespor'un 5.Avrupa Kulüpler Kupası'nda birinci olmasının, gelecek adına büyük önem taşıdığını söyledi.

25.09.2012 10:03

Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, İzmir Büyükşehir Belediyespor'un 5. Avrupa Kulüpler Kupası'nda birinci olmasının, gelecek adına büyük önem taşıdığını söyledi.

Başkan Abdullah Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fransa'nın Compiegne kentinde yapılan organizasyonda yarışan ve birinci olan Yusuf Çorba, Yağız Yılmaz ve Sermet Çınar'ın milli takımın da değişmez isimleri olduğunu belirterek, "21 ülke arasından birinci olmak çok önemli. Bu başarılar bizi gelecek adına çok ümitlendiriyor ve gelecek adına büyük önem taşıyor" dedi.

Uzun süredir okçuluk ligi kurmayı planladıklarını belirten Topaloğlu, şöyle konuştu:

"Kazanılan bu başarılar, okçuluk ligini kurma arzumuzu çabuklaştırıyor. Bu ligin kurulmasıyla birlikte sporcularımıza daha çok yarışma ortamı yaratmayı planlıyoruz. Ligden sonra sporcular artık sadece milli takımı değil, lige de hazır olmak durumunda olacak. Bu da motivasyonlarının üst seviyede kalmasını ve milli takıma olumlu yansımasını sağlayacak. Bir aksilik olmazsa 2013 yılının açık hava sezonunda ligimizi başlatmak istiyoruz. Buradan da asıl hedefimiz olan 2016 Olimpiyat Oyunları'na sporcu yetiştirmeyi planlıyoruz."

Muhabir: Buğra Ersavaş

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atışlarda Tam 'İsabet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement