Atletico Madrid'den Porto'ya Kıyak - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid'den Porto'ya Kıyak

Atletico Madrid\'den Porto\'ya Kıyak

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Porto ile oynanacak karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacaklarını ima etti.

09.12.2013 19:06

Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile onanacak maç öncesi A Bola'ya konuşan başkan Cerezo, öncelikle maça değindi ve "Ben teknik direktör değilim. Hocamızın takıma dair fikirleri son derece net özellikle de bunun ardından oynayacağımız Valencia maçını kesinlikle kazanmamız gerektiği düşünülünce.  Porto maçında ise turu garantilediğimiz için rahat olacağız ama yine de hedefimiz kazanmak" diyerek takımın yedek ağırlıklı bir kadroyla sahada olabileceğinin sinyallerini verdi.

"Başarılı bir 5 yıl geçirdik"

Cerezo, Atletico Madrid'in son yıllardaki yükselişi hakkında ise "Son derece başarılı bir 5 yılı geride bıraktık. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyoruz, iki kez Avrupa Ligi'ni ve Süper Kupa'yı kazandık, Real Madrid'i yenerek Copa del Rey'i müzemize taşıdık. Bunlar son deree önemli kupalar ve başarmayı gerçekten istedik. Bu takımın temelleri beş yıl önce atıldı ve son derece mücadeleci ve rekabetçi bir takıma dönüştü. Son derece zor gol yiyen ve gol atma konusunda problem yaşamayan bir takım oldu" diyerek uzun vadeli projeye dikkat çekti.

"Önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde oynamak"

Son olarak Devler Ligi'ndeki hedeflerine değinen Cerezo, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak çok zor çünkü son derece büyük kulüpler turnuvada yer alıyor. Küçük ayrıntılar böyle şeyleri belirliyor. Bu açıdan düşünülünce bizim için önemli olan her sene Şampiyonlar Ligi'nde yer almak" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Atletico Madrid'den Porto'ya Kıyak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement