ATP Sezon Sonu Turnuvası - Son Dakika
Spor

ATP Sezon Sonu Turnuvası

Çek tenisçi Berdych, A grubundaki ikinci maçında Hırvat Cilic'i 2 0 mağlup etti.

12.11.2014 19:24

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ATP Sezon Sonu Tenis Turnuvası'nda Çek raket Tomas Berdych, A grubunda oynanan maçta son ABD Açık şampiyonu Hırvat Marin Cilic'i 2-0 yendi.

O2 Arena'da oynanan ve 1 saat 15 dakika süren karşılaşmada, gruptaki ilk maçını kaybeden Çek tenisçi Berdych, finallerde ilk kez mücadele etme hakkını kazanan 26 yaşındaki Hırvat rakibini 6-3 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yendi.

Berdych, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Oyunuma ve maça konsantre oldum. Sayı sayı ilerlemeye çalıştım. Bugün daha fazla mücadeleyle ve bir sonraki aşamaya geçmeye çalışmakla geçti. Kazanmak her zaman iyidir. İlk yılım değil. Geçmişte ilk maçı kaybettiğim oldu ve her zaman geri dönmeyi bildim. Bugünkü en büyük farkın bu olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Grupta bugün akşam seansında ise son şampiyon Novak Djokovic, İsviçreli Stan Wawrinka ile karşılaşacak. - London, City of

Kaynak: AA

Son Dakika Spor ATP Sezon Sonu Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement