Barcelona Başkanı, yaşanan Messi kriziyle ilgili konuştu: Burada emekli olmasını istiyoruz - Son Dakika
Spor

Barcelona Başkanı, yaşanan Messi kriziyle ilgili konuştu: Burada emekli olmasını istiyoruz

Lionel Messi'yle yaşadıkları sorunlar hakkında konuşan Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, "Hepimiz onun Barcelona'da emekli olmasını istiyoruz. Onu ayrılması için zorladığım konuşuldu ancak böyle bir şey hiç olmadı" dedi.

27.10.2020 16:19  Güncelleme: 16:52

Barcelona'da eleştirilerin hedefinde yer alan başkan Josep Maria Bartomeu, Lionel Messi krizi ve istifa iddiaları hakkında konuştu.

Başkan Bartomeu, Messi'nin ayrılık kararı ve geri dönüşüyle ilgili olarak, "Hepimiz onun Barcelona'da emekli olmasını istiyoruz. Önceliğimiz Messi'nin yeni projemizde yer almasıydı. Onu ayrılması için zorladığım konuşuldu ancak böyle bir şey hiç olmadı" ifadelerini kullandı.

Barcelona Başkanı, yaşanan Messi kriziyle ilgili konuştu: Onun emekliliğini istiyoruz
Josep Maria Bartomeu

"İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMEDİM"

İstifa söylentilerine de cevap veren Bartomeu, "İstifa etmek aklımın ucundan bile geçmedi. Messi ve çevresindeki oyuncuların neler yapabileceğini biliyorum. Bence Messi ile bir şampiyonluk daha yaşayacağız" dedi.

Barcelona Başkanı, yaşanan Messi kriziyle ilgili konuştu: Burada emekli olmasını istiyoruz

Son Dakika Spor Barcelona Başkanı, yaşanan Messi kriziyle ilgili konuştu: Burada emekli olmasını istiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EMEKÇİ: trabzonda 74 tane belde ve belediye başkanlığı vardır,yani 74 tane belediye başkanı,74 tane makam aracı 74 tane belediye binası,74 tane makam odası bir o kadar yardımcısı,şoförü zabıtası,odacısı,sözde çalışanları,böyle bir şehirde nasıl oluyorda 74 tane belediye veriliyor İLLER BANKASINDAN akıtılan paralara yazık.HARAM OLSUN YİYENLERE. 0 0 Yanıtla

Advertisement