Barcelona'nın Gözü Onda! - Son Dakika
Spor

Barcelona'nın Gözü Onda!

Barcelona\'nın Gözü Onda!

Barcelona Kulübü, ara transferde kadrosunu güçlendirmek adına Tottenham'da forma giyen savunmacı Jan Vertonghen'i transfer etmek için girişimlerini başlatacak.

28.11.2013 21:06

Messi olmaya hazırlanın!

İki sezondur her transfer döneminde savunmasını güçlendireceği iddia edilen Barcelona, Thiago Silva, David Luiz ve Daniel Agger gibi isimlerin ğpeşine düşmüş fakat bu oyuncuların hiçbirini kadrosuna katmayı başaramamıştı. Katalan ekibi, özellikle Ajax maçının ardından Bartra hariç stoperlerin bir türlü istenen seviyede performans sergileyememesinden dolayı transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Katalan ekibi, kulübe yakınlığıyla bilinen SPORT'un haberine göre, ara transfer döneminde 26 yaşındaki Belçikalı stoperi kadrosuna dahil edebilmek için bütün imkanlarını zorlayacak. Her ne kadar Tottenham Teknik Direktörü Andre Villas-Boas, Jan Vertonghen'i bütün lig maçlarında oynatsa da Belçikalı oyuncunun sol bekte oynatılması ve bu durumdan rahatsız olması da transfer için Barcelona'yı avantajlı kılan bir neden olarak öne çıkıyor. Katalan ekibi, bu transfer için ise 25 milyon avroyu gözden çıkarmaya hazırlanıyor. Vertonghen'in Şampiyonlar Ligi'nde de oynayabilecek olması Barcelona'yı bu transfere iten bir diğer başlıca sebep olarak öne çıkmakta.

Vertonghen, 2012'den bu yana Tottenham forması giyiyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Barcelona'nın Gözü Onda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement