Barcelona'nın Haaland'ı 15 kez izleyip beğenmediği ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Barcelona'nın Haaland'ı 15 kez izleyip beğenmediği ortaya çıktı

İspanyol basını, Barcelona scoutlarının Erling Haaland'ı 15 kez izlediği ancak Norveçli oyuncuya olumlu rapor vermediğini yazdı.

26.02.2020 18:40  Güncelleme: 18:46

Norveçli golcü Erling Haaland'ın Barceloa gözlemcileri tarafından 15 kez izlendiği ancak transferi için olumlu rapor verilmediği ortaya çıktı. Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Barcelona scoutlarının yakın takibe aldığı Haaland'ın teknik kapasitesinin düşük puanlanması nedeniyle transfer gerçekleşmedi.

"TEKNİĞİ YETERSİZ" RAPORU VERİLMİŞ

Katalan temsilcisinin uzun süre izlediği yıldız oyuncu için verilen "Tekniği yetersiz" raporunun bir hata olduğu ve 19 yaşındaki oyuncunun bu sezon 30 maçta 40 golle bir makineye dönüştüğü vurgulandı. Bonservisi için 20 milyon euro ödenen Haaland, Dortmund günlerine de çabuk alışırken, Bundesliga'da 6 maçta 9 kez ağları sarstı. Şampiyonlar Ligi'nde ise toplamda 10 gole ulaştı.

(Sporx)

Barcelona\'nın Haaland\'ı 15 kez izleyip beğenmediği ortaya çıktı

Son Dakika Spor Barcelona'nın Haaland'ı 15 kez izleyip beğenmediği ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Gerçekten de tekniği yetersiz: Sadece son vuruşları iyi 9 4 Yanıtla
    Cancan: O da bir başarı bak besiktaş trabzon maçına 5 0 Skorsky: Sen bu adamın kaç maçını izledin? Adamın top sürüşünü izlememişsin, sürekli orta sahaya inerek yardım etmesini izlememişsin bu adamda jardel gibi bitirici vuruş yapma özelliği de var ama sadece son vuruşları iyi diyemezsin, barcelona bu adamı zamanında almamışsa oyun yapısına uymadığındandır... 1 0
  • GsLi: Bize önerdiler ama önce Avrupada biraz pişmesi lazım dedik 4 1 Yanıtla
    :): TECRUBE KAZANSIN 35 YAŞINDA GELİR DEMİSSİNİZDİR KESİN 1 0
  • GS li: Doğru bize önerdiler,bizde averaj takımıyiz Avrupa da 5 ila 6 gol yiyor her maç Muslera mız kova oluyor farklı mağlubiyet ler son 32 Avrupa maçı 30 maç ağır yenilgi ler bu genç yıldız futbolcu bizde çöpe döner diye reddettik 0 1 Yanıtla
  • andsmero: kesin cinconda izlemiştir 0 0 Yanıtla

Advertisement