Barış Ataş İddialı Konuştu - Son Dakika
Spor

Barış Ataş İddialı Konuştu

Barış Ataş İddialı Konuştu

Diyarbekirspor'a transfer olan Barış Ataş, gelecek sezona ilişkin açıklamalarda bulundu. Ataş, "Takıma fayda sağlayacağım" dedi.

10.08.2015 14:22

Diyarbekirspor'a transfer olan Barış Ataş, gelecek sezona ilişkin açıklamalarda bulundu. "En kısa sürede iyileşeceğim ve takıma fayda sağlayacağım" diyen Ataş, önceki gün katıldığı kampta yeşil kırmızılı taraftarları coşturacak bir atmosfer gördüğünü söyledi.

"Aradaki açığı kapatacağız"

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un yeni transferi Barış Ataş, sakatlıktan çıktıktan sonra düzenli idman yaptığını belirterek, en kısa zamanda arkadaşları ile arasındaki açığı gidererek oynamayı hedeflediğini kaydetti. Sakatlığına ilişkin de konuşan Ataş, "Geçen sezonun devre arasında sakatlandım. Pes etmedim ve başarılı bir tedavi süreci geçirdim. Tedaviden sonra düzenli idman yaptım. Ben daha önce de sakatlıklar yaşadım ve sahalara döndüm. Şu an için tek eksiğim takımla idman yapmamış olmak. Onu da gidereceğim" dedi.

"Takımdaki havayı iyi gördüm"

Takımda herkesin kendisini bağrına bastığını belirten Barış Ataş, takımdaki havayı da beklediğinden daha iyi bulduğunu vurguladı. Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamının olduğunu ifade eden Ataş, "Önceden tanıdığım arkadaşlar var. Güzel ve birbiri ile uyumlu bir kadromuz var. Uyum sağlamakta zorluk çekmedim. Tek düşüncem bir an önce oynamak ve şampiyonlukta pay sahibi olmak. Feyzi başkanın emekleri inşallah bu sezon boşa gitmeyecek. Camiamızın yüzünü de güldüreceğiz. Diyarbekirspor için çıkış yıllarının başlangıcı olacak" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Barış Ataş İddialı Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement