Beşiktaşlı Iverson ve Foster Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Beşiktaşlı Iverson ve Foster Sağlık Kontrolünden Geçti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferlerinden Colton Iverson ve Kevin Foster'da herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferlerinden Colton Iverson ve Kevin Foster, sağlık kontrolünden geçirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, erkek basketbol takımının yeni transferlerinden Iverson ve Foster'ın, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde bir dizi sağlık kontrolüne tabi tutuldukları belirtildi.

Kontrolleri kapsamında öncelikle kan değerleri alınan basketbolcuların; cerrahi, dahiliye, kulak-burun-boğaz, ağız-diş ve göz muayenesi olup, efor testinden geçtikleri aktarılırken, her iki oyuncuda da herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı vurgulandı.

Öte yandan, yeni transferlerden Chris Lofton, Brad Buckman ve Ryan Broekhoff'un ise gelecek hafta İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecekleri bildirildi. - İstanbul

Kaynak: AA