"Bayern Formalite Değil" - Son Dakika
Spor

"Bayern Formalite Değil"

"Bayern Formalite Değil"

Manchester City teknik direktörü Pellegrini, gruptan çıkmayı garantilemelerine karşın Bayern deplasmanında oynayacakları karşılaşmaya büyük önem veriyor.

09.12.2013 21:51

Bayern Münih'in beşte beş yaptığı grupta Manchester City de çıkmayı garantiledi. Ancak Manuel Pellegrini, karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. "Çıkmayı garantiledik ama önceki karşılamamıza göre gelişim gösterdiğimizi ortaya koyabilmek bizim için son derece önemli" diyen Pellegrini, eksikleri nedeniyle biraz sıkıntı yaşayacağa benziyor.

5 Kasım'daki CSKA Moskova maçında sakatlanan David Silva geri dönüyor ancak buna karşın Matija Nastasic ve Stefan Jovetic'in sakatlıklarına Gael Clichy de eklenmiş durumda. Ayrıca Yaya Toure de cezalı.

"Clichy'nin ayağında bir problem var, çok ciddi değil ama burada oynamasına engeldi" diyen Pellegrini, başarılı sol bekin pazar günkü Arsenal maçına kadar hazır olacağını düşündüklerini sözlerine ekledi.

Demichelis duygusal

Yarınki maç Demichelis için de Münih' dönüş anlamını taşıyor. Daha önce 7 sezondan biraz daha fazla Bayern Münih forması giyen 32 yaşındaki stoper "Harika bir takıma karşı oynayacağız ve bizim için harika bir hazırlık olacak" dedi.

"Burada yedi buçuk yıl oynadım" diyen Demichelis "Yarın benim için çok duygusal bir gün olacak" sözleriyle hislerini anlattı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Bayern Formalite Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement