Bayraktar: "Hedefimizden Şaşmayacağız" - Son Dakika
Spor

Bayraktar: "Hedefimizden Şaşmayacağız"

Bayraktar: "Hedefimizden Şaşmayacağız"

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu kendi evinde oynadığı TKİ Tavşanlı Linyitspor mücadelesinden 3-0 galip ayrılarak, puanını 52’ye çıkarttı.

24.02.2014 17:09

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu kendi evinde oynadığı TKİ Tavşanlı Linyitspor mücadelesinden 3-0 galip ayrılarak, puanını 52'ye çıkarttı.

Karadeniz temsilcisi, PTT 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarına başladı. Süper lig yolunda yara almak istemeyen Orduspor, Tavşanlı Linyitspor galibiyetinin moraliyle Fethiyespor karşılaşmasının hazırlıklarına Durugöl Orduspor Tesisleri'nde başladı.

"ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI SAHADA ORTAYA KOYUYORUZ"

Orduspor'un başarılı futbolcusu Ufukhan Bayraktar, hedeflerinin süper lig olduğunu vurgulayarak, "Bu hafta çok zorlu bir maça çıktık. 3-0 kazandık ama zorluk seviyesi yüksek maçlardan bir tanesiydi. Bu hafta da aynı zorlukta olacağını düşündüğümüz Fethiyespor deplasmanına gidiyoruz. Gerçekten çok zor olacak. Bizim hedefimiz belli. Biz, takım arkadaşlarım ve teknik ekip olarak bütün karşılaşmalara final gözüyle bakıyoruz. Orduspor'u hedefine ulaştırmak için elimizden gelenin fazlasını sahada ortaya koyuyoruz. Şu an takım olarak tek düşüncemiz Fethiyespor karşılaşması. O karşılaşmadan galip ayrılıp, bir final maçını daha geride bırakmak istiyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayraktar: 'Hedefimizden Şaşmayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement