Beğenmeyene Parası İade - Son Dakika
Spor

Beğenmeyene Parası İade

Beğenmeyene Parası İade

Hull City’nin Mısırlı patronu Assem Allam, kulübün ismini değiştirme planlarından memnun olmayan taraftarlara sezonluk bilet için ödedikleri bedeli geri vermeyi önerdi.

21.11.2013 12:51

Kulübün Hull City AFC olarak tescilli ismini önümüzdeki sezondan itibaren Hull Tigers olarak değiştirmek istediğini açıklayan Allam, bu kararı üzerine taraftar gruplarından tepki görmüştü. Bağlı olunan şirketin adını Hull City Tigers olarak değiştirmesinin ardından taraftar temsilcileriyle görüşen iş adamı, kararından geri adım atmadı.

Allam, "Referanduma gerek yok. Esas referandum, insanları stadyuma topluyor olmamız. Taraftarlar ayaklarıyla oy verebilirler, mutlu değillerse stadyuma gelmezler. Memnun olmayan her kombine bilet sahibine parasını geri vermeye de hazırım." diyerek tavrının değişmeyeceğini gösterdi.

Hull City patronu Allam, kulübün daha kısa ve akılda kalıcı olduğuna inandığı isimle yola devam etmesinin marka değeri ve gelir artışı sağlayacağını düşünüyor. Takımı ise şimdiye kadar topladığı 14 puanla 12. sırada yer alıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Beğenmeyene Parası İade - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement