Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, önümüzdeki Pazartesi günü oynayacakları Fenerbahçe Ülker maçına hazırlanıyor.

16.02.2013 13:37

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, önümüzdeki Pazartesi günü oynayacakları Fenerbahçe Ülker maçına hazırlanıyor.

Türkiye Kupası maçlarından dolayı geçen haftayı maç yapmadan geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, arada günde çift idman yaptı. Pazartesi günü evinde Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olan Mersin ekibi, bu maçı kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

Arada yaptıkları çalışmalar ve Fenerbahçe Ülker maçıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Mete Babaoğlu, arada çift idman yaptıklarını ifade ederek, "Geçen hafta içi kuvvete dayalı çalışmalarımızı yaptık. Bu hafta ise daha çok taktik idmanı yaptık. Ama bazı oyuncularımızın hafif sakatlığı bulunması biraz bizi sıkıntıya düşürüyor. Tabi Omar Shariff Sneed'in de oğlunun ölmesi bizi çok olumsuz etkiledi. Şimdi ise aramıza bizim eski oyuncumuz olan Alex Scales katıldı. Şutör sıkıntımızın Alex ile çözüleceğine inanıyorum. Oda bizle birlikte bir haftadır idmana çıkıyor ve artık takıma adette oldu" dedi.

Pazartesi günü oynayacakları Fenerbahçe Ülker maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Babaoğlu, "Fenerbahçe ligin lider takımı. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Ama biz ne olursa olsun evimizde oynayacamızı bu maça galibiyet parolası ile çıkacağız. Artık galip gelmek istiyoruz. Bütün planlarımızı bunun üzerine yaptık. Tek sorunumuz maçın tamamına iyi oyunumuzu ve mücadelemizi yayamamamız.

Galip gelmeye başladıktan sonra her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. Mersinli taraftarlara da teşekkür ediyorum. Bizi iki maçta da yalnız bırakmadılar" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beko Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement