Belediyespor Bölgesel Amatör Lige Katılıyor - Son Dakika
Spor

Belediyespor Bölgesel Amatör Lige Katılıyor

Belediyespor Bölgesel Amatör Lige Katılıyor

Geçen Sezon 1. Amatör Kümede Şampiyon Olan Belediye Spor Bölgesel Amatör Lige Katılıyor.

03.08.2010 14:32  Güncelleme: 15:10

Niğde Belediye Spor Kulübü Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel kurul sonrası yönetim şu şekilde oluştu. Başkanlığa Muhammed Ahmet Başaran'ın seçilmesinden sonra Başkan Yardımcılığına Bayram Özmen Genel Sekreterliğe Olcay Kartal, Muhasipliğe Fatih Kaya ve Yazman olarak da Hanifi Yalçın'ın seçildi.

Niğde Belediye spor kulübünün 2009-2010 sezonunda 1. Amatör Kümede şampiyon olması nedeniyle 2010-2011 sezonunda futbol federasyonu tarafından organize edilen Bölgesel Amatör Lige (BAL) katılma kararı aldı. Niğde Belediye spor katılım için gerekli olan evrakları tamamladıktan sonra Futbol Federasyonuna başvuru işlemlerini tamamlandı.

Önümüzdeki günlerde grupların ve statünün açıklanacağı ligler Ekim ayının ilk haftası başlayacak. Gruplarında şampiyon olan takımların direk üçüncü lige yükseleceği bölgesel amatör ligde heyecanlı ve zevkli maçların olacağı tahmin ediliyor.

Belediye Spor yönetiminden yapılan açıklamada; "Halkımızın geçen sezon oynanan final maçında göstermiş olduğu ilginin artarak devam edeceğini düşünmekteyiz. Sporun toplumu bütünleştiren güzel bir olgu olmasının bilinciyle, Niğde'deki gençlerimizin önünü açacağını düşünerek, Niğde Belediye spor olarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) katılma kararı aldık. Bundan sonra hızlı bir şekilde antrenör tespiti ile sporcuların transferlerinden sonra çalışmalara başlayıp takımımızı lige hazır bir hale getireceğiz" denildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Belediyespor Bölgesel Amatör Lige Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement