Beşiktaş'ta Fernandes Şov - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Fernandes Şov

Beşiktaş\'ta Fernandes Şov

Ligin yarısının ilk maçında yarın İnönü Stadı'nda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, devre arası tatili sonrası altı antrenman yapıldı.6 günlük tatil sonrası 29 Aralık'ta Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı bir, anlamda gözlerden uzak yapılan bu antrenmanlar kamuoyu tarafından takip edilemedi.

03.01.2012 15:51

Ligin yarısının ilk maçında yarın İnönü Stadı'nda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, devre arası tatili sonrası altı antrenman yapıldı.

6 günlük tatil sonrası 29 Aralık'ta Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı bir, anlamda gözlerden uzak yapılan bu antrenmanlar kamuoyu tarafından takip edilemedi. Hem yeni yıl, hem de sezonun ikinci yarısı öncesi futbolcuların son durumları hakkında net bir fikir ortaya konamadı. Bu süreçte Quaresma ve Sidnei'n tatilden dönmemeleri, Almedia, Edu ve Holosko'nun takımdan ayrılabilecekleri yönündeki haberler gündemi işgal etti.

DEĞİŞMEZ İSİM FERNANDES

Carlos Carvalhal'ın antrenmanları basına kapalı yapma yönündeki tercihi ile takip edilemeyen ikinci yarı hazırlıklarında performansı ile Nevzat Demir Tesisleri'nin 'Yüksek Duvarlarını' aşmayı başaran isimlerde olmadı değil. Beşiktaş'ın 'Gizli Saklı' yaptığı antrenmanlarda en çarpıcı performansa Manuel Fernandes'in ulaştığı öğrenildi. Sezon başında bonservisi Valencia'dan alınan Fernandes, ilk yarının birinci dönemi olarak niteleyebileceğimiz ilk 10 haftalık periyotta pek fazla ortalarda gözükmedi. Asık suratı, maç içinde iniş çıkışlar gösteren performansı ve antrenmanlardaki isteksiz tavrı Fernandes'in Siyah Beyazlı takımdaki kariyerinin çok uzun olmayacağını işaret ediyordu. Böyle bir durumda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Dinamo Kiev ile oynadığı maç sonrası, Carvalhal'ın uzun süre maç kadrosuna almadığı Fernandes, takımdan kopmak üzereyken Necip, Aurelo, Veli, Quaresma ve Simao'nun yaşadığı sakatlıkları sonrası 'zorunlu' olarak yeniden forma şansı buldu. Carvalhal'ın mecburen oynattığı Fernandes bu dönemde başarılı bir performans ortaya koydu. İlk yarının son haftalarında da ilk 11'in değişmezleri arasına girdi.

ŞİMDİ BİR BAŞKA FERNANDES VAR

Ekim ayında, devre arasında takımdan ayrılabilir denen Portekizli'nin kapalı antrenmanlarda en dikkat çekici performansı göstermesinin yanı sıra, sezonun başındaki o isteksiz ve asık suratlı durumunun hırslı, çalışkan ve etrafına neşe saçan bir hale geldiği belirtildi. Yakaladığı yüksek form grafiğini kaybetmek istemeyen Fernandes'in özellikle çift kale maçlarda yaptığı asistler ve attığı gollerle de beğeni topladığı kaydedildi.

Fernandes dışında İsmail Köybaşı, Egemen, Ernst, Veli sakatlıktan kurtulan Simao, ilk yarıda fazla forma şansı bulamayan genç futbolculardan Burak Kaplan'ında ortaya koydukları performans ile hem Carvalhal'ı hem de Tayfur Havutçu'yu memnun ettikleri kaydedildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Fernandes Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement