SPOR Bodrumspor'un gözü finalde - Son Dakika
Spor

SPOR Bodrumspor'un gözü finalde

SPOR Bodrumspor'un gözü finaldeFırat AKAY BODRUM, (DHA)TFF 2'nci Lig'de Play-Off finaline çıkarak tarihinde ilk kez 1'inci Lig'in kapısına dayanan Bodrumspor, pazar günü İzmir'de Teco Karacabey Belediyespor'la oynayacağı final maçı öncesi kenetlendi.

27.05.2022 13:16  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Bodrumspor'un gözü finalde

Fırat AKAY BODRUM, (DHA)

TFF 2'nci Lig'de Play-Off finaline çıkarak tarihinde ilk kez 1'inci Lig'in kapısına dayanan Bodrumspor, pazar günü İzmir'de Teco Karacabey Belediyespor'la oynayacağı final maçı öncesi kenetlendi. Namağlup olduğu Play-Off serisinde çeyrek finalde Sivas Belediyespor'u yarı finalde ise An Zentrum Bayburt Özel İdarespor'u eleyen yeşil-beyazlılar şimdi de gözünü kupaya dikti. Final maçı öncesi hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, sezona kötü başlayıp ilk yarıyı 9'uncu sırada bitirdiklerini ancak devre arasında verimli geçen Antalya kampı sonrası ikinci yarıda çıkışa geçtiklerini dile getirdi.

İkinci yarıda gelen galibiyetlerle takımın özgüveninin arttığını anlatan deneyimli teknik adam, Birlik ve beraberliğimiz daha üst seviyeye çıktı. Hak ettiğimiz bir şekilde bugün finaldeyiz. Çok zorlu maçlar oynadık, bizim grubumuz daha zorlu. Çok daha kaliteli takımlar vardı, onların arasından sıyrılıp gelmeyi bildik. Karşımızda öbür grubun ikinci yarısının en iyi performansını sergileyen Karacabey var. İyi bir takım, dolayısıyla iyi yerdeler. Çok zorlu bir maç olacağını düşünüyorum. Bizim takımımızın özellikle ikinci yarı ortaya koyduğu bir oyun sistemi var. Bu oyun sistemi ve şablona bağlı kaldığımız sürece şanslı olan taraf her zaman biziz dedi.

OYUNCULAR KUPAYI İSTİYOR

Bodrumsporlu futbolcular İzmir'den kupayla ilçeye dönmek istediklerini dile getirdi. Tecrübeli futbolcu Yekta Kurtuluş, Maç trafiğinin yoğun olduğu bir sezon oldu ama neticesinde finale çıkmayı başardık. Kurulan iyi bir takım var, gelen iyi bir hoca var. Heyecanlıyız, kısmetse kupayı alıp Bodrum'a döneceğiz diye konuştu.

Onur Akbay, İkinci yarı çok farklı bir yapıya büründük. Olması gerektiği gibi oynamaya başladık. Bütün herkesin çabalarıyla finale geldik. Son bir 90, belki 120 dakika, belki penaltılar sonucunda şampiyon takım belli olacak. Diğer taraftan Karacabey de çok mücadele etti. İyi geçen bir sezonu taçlandırmak istiyoruz, bütün Bodrum halkını maça bekliyoruz dedi.

Burhan Eşer, İlk yarı bizim açımızdan iyi geçmedi. Bize yakışmayan bir ilk yarıydı. Hocamız geldikten sonra muhteşem bir ivme yakaladık. Play-Off'larda mağlubiyet almadan devam ediyoruz. Bayburt maçı çok hararetli bir maçtı. Biz Bodrumspor'a yakışanı yaptık sadece sahanın içinde kalmaya çalıştık ve oradan istediğimiz sonuçla döndük. Zor bir maç olacak, inşallah kupayı alıp Bodrum'a döneceğiz yorumu yaptı.

SPOR Bodrumspor\'un gözü finalde
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor SPOR Bodrumspor'un gözü finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek
    16:24 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği başkanlık görevinden istifa eden Ali Koç'un görevine devam edeceğini açıkladı. Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.

  • Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16:20 Corendon Alanyaspor Futbolcuları Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un bazı futbolcuları, Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Futbolcular, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve onlarla söyleşi yaparak tavsiyelerde bulundu. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, projenin amacının öğrencilere küçük yaşlardan itibaren Alanyaspor sevgisini aşılamak olduğunu belirtti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi
    16:17 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı yenerek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final ikinci maçında ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı 91-64 yenerek seride 2-0 öne geçti ve finale yükseldi.

  • Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı
    16:11 Van'da 8 Kulvarlı Atletizm Pisti Hizmete Açıldı

    Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan 8 kulvarlı atletizm pisti törenle hizmete açıldı. Pistte birçok spor alanı ve 1000 kişilik tribün bulunuyor. Gençlerin spora teşvik edilmesi amaçlanıyor.

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.


Advertisement