Bucaspor Karşıyaka'yı Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Bucaspor Karşıyaka'yı Ağırlıyor

Bucaspor Karşıyaka\'yı Ağırlıyor

PTT 1. Ligi'nde son sekiz maçından tek galibiyet çıkarabilen Bucaspor, sahasında Karşıyaka'yı konuk edecek.

21.12.2013 19:59  Güncelleme: 20:38

PTT 1. Ligi'nde son sekiz maçından tek galibiyet çıkarabilen Bucaspor, sahasında Karşıyaka'yı konuk edecek.

Ev sahibi ekipte, cezası bulunan Batuhan İşçiler'in yanı sıra Nsaliwa ve Emre Balak da maçta forma giyemeyecek.

Bucaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır, Türkiye Kupası maçının ardından AA muhabirine verdiği demeçte, "biz rakibimize bakmadan kendi anlayışımızı sahaya yansıtacağız. Büyüğünden küçüğüne herkes bizim ne istediğimizi biliyor ve bunu sahaya yansıtmaya başladılar. Takımda sahiplenme duygusu arttı ve bu da olumlu bir hava veriyor. Karşıyaka maçı zor geçecek ama müsabakadan 3 puan istiyoruz, çünkü ihtiyacımız var." şeklinde açıklamalarda bulundu.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Deplasman maçlarının ikisini kazanabilen Karşıyaka, son iki maçından da mağlup ayrılan taraftı. AA muhabirine açıklamalada bulunan Karşıyaka Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, takımda sakat ve cezalı oyuncularının çokluğundan bahsederken, "Ancak bunlar bizim için mazeret değil. Eksik oyuncularımıza rağmen Bucaspor karşısında en iyi sonucu almak istiyoruz. İki takımın da acil puana ihtiyacı var. Bucaspor'dan puanlar alıp, ligin ilk devresini en iyi yerde bitirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Eksi takımına karşı oynayacak olmasından da bahseden Karafırtınalar, "Bu profesyonelliğin bir sonucu. Yarın da Bucaspor karşısında en iyi sonucu almak için çalışacağız." şeklinde konuştu.

Özgür Yankaya'nın yöneteceği maç saat 19:00'da başlayacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bucaspor Karşıyaka'yı Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement