Bucaspor, Lige Döndü - Son Dakika
Spor

Bucaspor, Lige Döndü

Bucaspor, Lige Döndü

Teknik direktör Bahadır: "Kupada bir üst tura çıkmak isterdik ama önceliğimiz lig"

19.12.2013 13:18

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor'a 1-0 yenilerek kupaya veda eden Bucaspor'un teknik direktörü Mustafa Bahadır, "Kupada bir üst tura çıkmak isterdik ama önceliğimiz lig" dedi.

Bahadır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki Karşıyaka maçı dolayısıyla kupadaki Medical Park Antalyaspor maçında bazı oyuncuları dinlendirmek zorunda kaldıklarını söyledi. Şanssız bir golle kupadan elendiklerini kaydeden Bahadır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kupada bir üst tura çıkmak isterdik ama önceliğimiz lig. Turu geçmek için elimizden geleni yaptık. Süper Lig temsilcisi Medical Park Antalyaspor'la aramızda bir fark olmadığını gösterdik. Medical Park Antalyaspor'u tebrik ederim. Biz önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Bulunduğumuz konum belli, buradan kurtulmanın mücadelesini yapacağız. Daha önce söylediğim gibi zor yenilen bir ekip, mücadele eden bir ekip olacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Bahadır, ligde pazar günü Yeni Buca Stadı'nda ağırlayacakları Karşıyaka'nın oyun yapısının belli olduğunu belirterek, "Fakat biz rakibimize bakmadan kendi anlayışımızı sahaya yansıtacağız. Büyüğünden küçüğüne herkes bizim ne istediğimizi biliyor ve bunu sahaya yansıtmaya başladılar. Takımda sahiplenme duygusu arttı ve bu da olumlu bir hava veriyor. Karşıyaka maçı zor geçecek ama müsabakadan 3 puan istiyoruz, çünkü ihtiyacımız var" diye konuştu.

Bucaspor'da cezalı Batuhan İşçiler'in yanı sıra Nsaliwa ve Emre Balak Karşıyaka maçında forma giyemeyecek. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bucaspor, Lige Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement