Buffon: Ballon D'or Bu Sene de Ronaldo'nun Ama Messi En İyisi - Son Dakika
Spor

Buffon: Ballon D'or Bu Sene de Ronaldo'nun Ama Messi En İyisi

Buffon: Ballon D\'or Bu Sene de Ronaldo\'nun Ama Messi En İyisi

Ballon d'Or yarışında nefeslerin tutulduğu günlerde, İtalyan kaleci Buffon, Messi ile Ronaldo hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

03.12.2014 15:57

Juventus'un tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon, Cristiano Ronaldo'nun bu sene de  Ballon d'Or'u hak ettiğini söylemesine rağmen gezegenin en iyi futbolcusunun LionelMessi olduğunu söyledi.Açıklamalarda bulunan Buffon, "Ronaldo kesinlikle bu sene de Ballon d'Or'u hak ediyor. Hatta geçtiğimiz sezon Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasının en büyük nedeni Ronaldo. Bence şu an dünyanın en kuvvetli oyuncusu..." dedi.Tecrübeli kaleci Ronaldo'ya övgülerde bulunmasına rağmen Messi'nin çok daha farklı olduğunu söyledi.Buffon, "Ronaldo çok iyi bir futbolcu. Bu çok doğru ama Ronaldo son iki sezonun en iyisi. Messi ise tüm zamanların en iyi futbolcusu." ifadelerini kullandı.Tecrübeli kaleci ayrıca son üç adaydan biri olan Neuer'in Ballon d'Or'u almasının çok zor olduğunu söyledi.Dünyanın merakla beklediği Ballon d'Or için son üç aday; Messi, Ronaldo ve Neuer oldu.

//

addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '', '', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', 'eplayer16', {age:1417475729179});

//

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Buffon: Ballon D'or Bu Sene de Ronaldo'nun Ama Messi En İyisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement