Bünyamin Sezer'den Gümüş - Son Dakika
Spor

Bünyamin Sezer'den Gümüş

Bünyamin Sezer\'den Gümüş

İsrail’in başkenti Tel Aviv’deki Tichonet Salonu'nda devam eden şampiyonanın ikinci gününde podyuma çıkan Ayşegül Çoban’ın iki altın madalyasının ardından erkeklerde de Bünyamin Sezer, koparmada Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya aldı.

09.04.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayşegül Çoban'dan 2 altın

İsmet Algül'den gümüş madalya

Bugün 62 kiloda podyuma çıkan ilk Türk sporcu Erol Bilgin olurken, Bilgin birinci hakkında koparmada 125 kiloda başarılı oldu. Daha sonra 129 kiloyu üçüncü hakkında kaldıran Bilgin, genel toplamda dördüncü sırada yer aldı ve madalya kazanamadı. Daha iyi olduğu silkmeye 157 ile başlayan ancak sıfır çeken Erol Bilgin, şampiyonayı madalyasız kapattı.

Bünyamin Sezer ise, koparmada 131 ve 135 kilolarda başarılı olurken, 137 kiloyu kaldıramayınca, 136 kilo kaldıran Bulgar sporcunun ardından ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı.

Silkmede ise 150 kilonun  ardından 155 kiloyu da kaldıran Bünyamin Sezer, hakemlerin bu kaldırışını faul gerekçesiyle iptal etmesi üzerine ağırlığını 156 kiloya yükseltti.  Sezer, 156 kiloda başarısız olunca silkmede beşinci, toplamda ise dördüncü olarak dereceye giremedi.

Şampiyonada yarın kadınlarda 58, erkeklerde ise 69 kiloda madalyalar sahiplerini bulacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bünyamin Sezer'den Gümüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement