Bursapor'lu Genç Futbolcular Kampı Değerlendidi - Son Dakika
Spor

Bursapor'lu Genç Futbolcular Kampı Değerlendidi

Bursapor\'lu Genç Futbolcular Kampı Değerlendidi

Bursaspor'lu genç futbolculardan Aykut Turan, Tahacan Velioğlu, Furkan Soyalp ve Ozan Tufan kamp çalışmalarını değerlendirdi.

11.07.2012 11:10

Bursaspor'lu genç futbolculardan Aykut Turan, Tahacan Velioğlu, Furkan Soyalp ve Ozan Tufan kamp çalışmalarını değerlendirdi.

Genç futbolcular Avusturya kampında Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulundu. Kampın yorucu geçtiğini belirten Aykut Turan, "Böyle geçmesi normal. Zorlamadan başarıyı elde edemezsin. Önce cefa çekmemiz lazım. Sonra sefasını sürelim. Ağabeylerimizden tecrübeler kazanıyoruz. Bize yardımcı oluyorlar. Bu şans herkesin eline geçmez. Bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğim. Geçen senede kampa katılmıştım. Biraz daha tecrübe kazandım. Daha canlı ve atik oluyorsun" dedi.

Geçen sezonu Fethiyespor'da kiralık geçirdiğini söyleyen Turan, "Profesyonellik anlamında güzel tecrübeler kazandım. Bursaspor gibi üst sıraları hedeflediğimiz için sıkıntı çekmedim. Daha iyi tecrübeler ile takımıma geri döndüm. Yararlı tecrübe yaşadım. İlk başlarda forma şansı bulamadım. Tam oynamaya başladım. Talihsiz sakatlık yaşadım. Pek yararlı gitmedi. Sadece tecrübe oldu. Genç arkadaşlarım ile formayı nasıl kaparız diye konuşuyoruz. Zorluğunun da farkındayız. Şu an sadece çalışıyoruz. Takımda kalıcı olmak istiyorum" diye konuştu.

Ağabeylerimizin seviyesine ulaşmak için çok çalışması gerektiğini söyleyen Tahacan Velioğlu, "Bazı şeyler için fedakarlık gerekiyor. Biz de o dönemlerdeyiz. Kampı iyi değerlendirmemiz lazım. Önümüzde dünya şampiyonası var. Oraya gidersem çok büyük deneyim yaşayacağım. Bu turnuvalardan birçok yıldız futbolcu çıkıyor. Turnuvada oynayıp kendimi göstermek istiyorum. Milli takımda çok forma giydim. Bunu artıya çevirip Bursaspor'da kalıcı olmak istiyorum. A milli takıma kadar yükselmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Velez Mostar karşılaşması ile ilk defa yeşil beyazlı takımın formasını giydiğini belirten Furkan Soyalp ise, "Biraz heyecanlanmıştım. Maçın tekrarını izlediğim zaman pozisyon hataları yaptığımı gördüm. CSKA Moskova maçı ile üst düzey maç oynadım. İnsan ister istemez heyecan yapıyor. 95 takımında başarı herkesindi. Biz buraya onların sayesinde çıktık" diye kaydetti.

Batalla'yı örnek aldığını belirten Soyalp, "İngilizce bilmiyor. Sadece İspanyolca ve Portekizce biliyor. Ondan birkaç kelime öğrendim. Sürekli beraberiz. Artık git, yeter diyor. Örnek aldığım biri ile çalışmak çok güzel. Batalla sakin oynuyor. Ayaklarına çok hakim. Bende öyle yapmaya çalışıyorum" dedi.

Serdar Aziz'in kendisine destek verdiğini belirten Ozan Tufan ise, "Çok çalışmam gerektiğini söyledi. Odamızda duruyoruz. Ağabeylerimiz ile sohbet ediyoruz. Günümüz böyle geçiyor. Genç takımla 2 sene üst üste şampiyon olduk. Arkadaşlarımız ile aramız çok iyi. Takım oyunu oynayarak çok iyi yerlere geldik" şeklinde kaydetti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursapor'lu Genç Futbolcular Kampı Değerlendidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement