Bursaspor 4 Köşe - Son Dakika
Spor

Bursaspor 4 Köşe

Bursaspor 4 Köşe

Bursasporlu Ferhat Kiraz, Eskişehirspor maçında uzun bir aranın ardından kendilerine yakışan oyunu ve mücadeleyi gösterdiklerini söyledi.

23.01.2014 09:39  Güncelleme: 12:09

Bursaspor'un başarılı kanat oyuncusu Ferhat Kiraz, Eskişehirspor maçında uzun bir aranın ardından kendilerine yakışan oyunu ve mücadeleyi gösterdiklerini söyledi.

Bursasporlu Ferhat Kiraz, Fernando Belluschi ve Oğuzhan Aynaoğlu, açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ferhat Kiraz, kendilerini mükemmel derecede destekleyen taraftarlara sonsuz teşekkür etti. Taraftarların kendileri için büyük bir güç olduğunun altını çizen Kiraz, "Bir haftada 3 kez Eskişehirsporla karşılaşacaktık. Bunların ilk ayağı olan bu maçta uzun bir aradan sonra bize yakışan oyun ve mücadeleyi gösterdik diye düşünüyorum. Amacımız bunu yüksek seviyeye çıkartmak. Bunun için çalışmalarımız devam edecek. Bursaspor ruhuna yakışan mücadeleyi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Bizde böyle bir galibiyeti ve atmosferi çok özlemişiz. İnşallah taraftarın o zamanlardaki gibi desteğini arkamıza alıp, Eskişehirspor maçı iyi maçlar çıkartmak ve önümüzü görmek istiyoruz" dedi.

"CİDDİ BİR YENİLMEZLİK SERİSİ YAKALADIK"

Ciddi bir yenilmezlik serisi yakaladıklarını vurgulayan Kiraz, "Hocamızın bize 'gelin lig sonuna kadar yenilmeyelim. Puan ve puanlar alalım' dedi. İnşallah bu yolda devamını getirmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"GOL SADECE BENLİK DEĞİL"

Attığı gol hakkında da konuşan Kiraz, "Gol sadece benlik değil. Bütün takım golü hazırlıyor ve bir kişi atıyor. Sestak'ın bana atması, daha öncesinde Kazım'ın orta yapması benim işimi kolaylaştırdı. Bende yapmam gerekeni yaptım" diye konuştu.

OĞUZHAN: "GÜZEL FUTBOLLA 3 PUAN ALDIK"

Güzel futbol oynadıklarını dile getiren Oğuzhan Aynaoğlu, şöyle devam etti:

"Geçen maç sonrası inşallah bir dahaki müsabakada 3 puan alırız demiştim. Bugünde güzel futbolla 3 puanı aldık. İnşallah böyle devam ederiz."

BELLUSCHİ: "ESKİŞEHİRSPOR MAÇINDA MUTLULUK ÇIKARTILABİLECEK ÇOK ŞEY VAR"

Galip geldikleri için mutlu olduğunu ifade eden Belluschi, şu açıklamayı yaptı:

"İyi oynadığımız ve farklı galip geldiğimiz içinde çok mutluyum. Üstüne bir de gol attım. Uzun zamandır gol atamıyordum. Uzun zaman sonra gol atmak oyuncunun kendisine güveni açısından önemli bir durumdur. Bunu geri kazandığımı düşünüyorum. Bugünkü maçta mutluluk çıkartabileceğimiz çok şey var."

"TAKIM İÇERİSİNDE POZİSYONLARDA ÇEŞİTLİLİK OLMASI HER ZAMAN İYİDİR"

Yeni transferler hakkında da açıklama yapan Arjantinli yıldız, "Takım içerisinde pozisyonlarda çeşitlilik olması her zaman iyi bir şeydir. Gelen oyuncular tecrübeli ve bazıları burayı biliyor. Öncelikle onlara hoş geldiniz diyorum ve en kısa zamanda takım katkı sağlamalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor 4 Köşe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement