Bursaspor'un Başkan Adayları Üyelere Hitap Etti - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Başkan Adayları Üyelere Hitap Etti

Bursaspor\'un Başkan Adayları Üyelere Hitap Etti

Bursaspor başkan adayları Mesut Mestan, Cüneyt Özkan ve Recep Bölükbaşı kura çekimi sonrası söz alarak kongrede açıklamalarda bulundu.

23.05.2014 22:28

Bursaspor başkan adayları Mesut Mestan, Cüneyt Özkan ve Recep Bölükbaşı kura çekimi sonrası söz alarak kongrede açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'un 50. Olağanüstü Genel Kongresi Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda devam ediyor. Kura çekimi sonrası başkan adaylarından ilk söz alan Mesut Mestan, "Bizler bu yılı feda değil umut yılı olarak seçtik. Büyük Bursaspor taraftarına olan sevgim nedeniyle adaylığımı koydum. Bursaspor'da yapılacak işler bitmedi. Yarım bıraktığımız işler var. 2010 yılındaki anlı şanlı şampiyonluğumuz var ve bunun üzerine koyacağımız başarılar var. Bunlar sizlerle olacak tabii ki. Biz sizlerden yetki alırız, sizlere hesap veririz. Sportif başarı için iyi transferler yapmamız lazım. Borçlarımız var. İstanbul takımları ile mücadele edeceksek bu borçlar bizi korkutmamalı. Biz ilk üçte ilk beşte olacaksak onlar kadar cesaretli olmamız lazım. Gün birlik günüdür. Bursaspor camiasında küslük ve kırgınlık olamaz. Bursaspor varsa bizler de varız. Bizim birbirimize kenetlenmemiz lazım. Bizim tek gayemiz büyük Bursaspor taraftarına yakışan bir başkan olmaktır" dedi.

CÜNEYT ÖZKAN: "FAYDAMIZ OLMADIĞINI ANLADIĞIMIZDA TEKRAR TARAFTAR TRİBÜNÜNE DÖNERİZ"

Adaylardan ikinci söz alan Avukat Cüneyt Özkan ise, şunları söyledi:

"Biz Bursaspor'un parasını çarçur etmeyeceğiz, menajerlere de yedirmeyeceğiz. Biz Bursaspor'un başarısı için buradayız. Kimseden icazet almadık, kimse bizi işaret etmedi. Gerçek Bursasporluların oylarına talibiz. Ucu kime dokunursa dokunsun, çift üyeliklere son vereceğiz. Şerefim üzerine söz veriyorum. Biz kimsenin icazetine, emirlerine ihtiyacımız yok. Kendi irademizle oturacağımız koltuktan başarısız olursak kalkmasını biliriz. Faydamız olmadığını anladığımızda tekrar taraftar tribününe döneriz."

RECEP BÖLÜKBAŞI: "BURSASPOR'A BAŞKANI OLACAK KİŞİNİN ÖNCE YÖNETİCİ OLMASI GEREKİR"

Diğer aday Recep Bölükbaşı ise, "Soruşturmalara adı karışan bir başkan adayını Bursaspor'a başkan olmasını hazmedemiyorum. Merhum Başkan İbrahim Yazıcı'nın terbiyesini aldık. Bursaspor'a başkanı olacak kişinin önce yönetici olması gerekir. Geçen seçimde 7 aday çıktı, taraftar bölündü, Bursa bölündü. Çift üyelikli arkadaşlardan söz ediliyor. Daha önce karar alındı, uygulandı mı? Niye takipçisi olmadınız? Ama söz veriyorum, o maddeyi eğer seçilirsem geçireceğim. Genel kurulun üstünde hiç kimse değildir. 7-8 senede yaptığımız şey bir senede aşağı indi. Burada basketbol kulüplerinin bayrağı var. Bizim bayrağımız yok. Ben söz veriyorum, basketbol şubesini açıp, bayrağımızı buraya asacağız. 2010 sezonunda centilmenlik ödülü aldık. Neden bir daha almayalım. Tek taraftar vardı neden bölündü. Nedenlerini biliyorum, tecrübeli bir insanım. Burada şunu yapacağım, bunu yapacağım demekle olmaz. O arkadaşımız geçen seçimde bir siyasi partinin belediye başkan adayıydı. Burası siyaset yeri değil. Son saniyede aday oldum, neden, başkanımızın kemikleri sızlamasın diye çıktım. Kulübün gelirlerini artırmamız lazım. Stat bitsin ne yapacağımızı göreceksiniz. Avrupa Kupaları'na katılacağız. Süper ligde ise ilk üçe oynayacağız. Bunun sözünü veriyorum size" diye konuştu.

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Kongreye katılan ve imza veren bin 738 üyenin oy kullanacağı belirtildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Başkan Adayları Üyelere Hitap Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement