Bursaspor'un Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Bursaspor\'un Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Bursaspor, 2011-2012 sezonunda giyeceği formaları defileyle tanıttı.

22.07.2011 23:34

Bursaspor, 2011-2012 sezonunda giyeceği formaları defileyle tanıttı. Yeşil-beyazlı futbolcuların sergilediği 4 farklı forma içinde timsah desenli olanlar dikkat çekti.

Bursaspor'un yeni sezon formalarının tanıtımı Çelik Palas Otel'de düzenlendi. Tanıtıma Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, yöneticiler Mustafa Yedikardeş, Mehmet Kara, İlhan Uslu, Selçuk Eren, Öztürk Yazıcı ve Hasan Saltan ile taraftarlar katıldı. Organizasyon, Bursaspor'un geçen sezonki maç ve antrenman ile dün sona eren Avusturya kampından görüntülerin ekranda gösterimiyle başladı. Hazırlanan 4 ayrı forma, kaleci formaları, teknik heyet kıyafetleri ile diğer antrenman ürünleri mankenler eşliğinde düzenlenen defileyle beğeniye sunuldu.

FUTBOLCULAR MANKENLİK YAPTI

Kaptan Ömer Erdoğan, oğlu Arda ile birlikte tanıtım yaparken, diğer futbolcular Sercan Yıldırım, Serdar Aziz, kaleci Harun Tekin, genç futbolcular Tahacan Velioğlu ve Emre Pehlivan da defilede yeni formaları tanıttı. Sercan Yıldırım, tanıtım sırasında yanındaki iki mankenle birlikte timsah yürüyüşü yaptı. Mankenliği de futbolculuk kadar başarıyla yapan Yıldırım, gazetecilere poz vermeyi de ihmal etmedi. Defile, futbolcu ve mankenlerin poyduma çıkıp birlikte poz vermesiyle sona erdi.

SELÇUK EREN: "BU FORMALAR YENİ SEZONDA BAŞARI GETİRSİN"

Bursaspor Kulübü Storelardan sorumlu yöneticisi Selçuk Eren defile sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Eren şunları söyledi: "4 çeşit formamız var. Puma ekibine teşekkür ediyorum. 1 yıl boyunca bu tasarımlar için çalıştılar. Güzel ürünler ortaya çıkarmışlar. Efsane çubuklu formamız var. Takımımız çubuklu formayı giyecek. Gru çizgili, beyaz ve timsah formamız var. Böyle güzel bir tanıtım yapıldı. İnşallah kulübümüze ve taraftarımıza hayırlı olsun. Umarım bu formalar bize yeni sezonda başarı getirir. Yarından itibaren satışa çıkıyor. Taraftarlarımızın beğenisine sunuyoruz" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement