Cabaye Bilmecesi - Son Dakika
Spor

Cabaye Bilmecesi

Cabaye Bilmecesi

PSG teknik direktörü Blanc, Cabaye transferi için ısrar ederken Newcastle United sonuna kadar direnmeye kararlı.

27.01.2014 18:46

PSG'den transfer açıklaması

Ligue 1'de şampiyonluğu hedefleyen Paris Saint Germain'de transfer çalışmalarına hız verildi.

Sezon başında da istedikleri Yohan Cabaye için teknik direktör Laurent Blanc'ın ısrarlarıyla yeniden harekete geçildi. Bugün Le Parisien gazetesinin verdiği bir habere göre, Paris Saint Germain'li yöneticiler Newcastle'da forma giyen Fransız milli oyuncu Yohan Cabaye'ın transferini bitirmek için İngiltere'ye gittiler. Yönetim kurulu üyelerinden Olivier Létang'ın da içinde bulunduğu bir heyeti İngiltere'ye gönderen başkan Nasser Al Khelaifi, transferin gerçekleştirilmesi için son bir teklif yapılmasını istedi.

Orta sahaya takviye isteyen teknik direktör Laurent Blanc, hedeflerinin Cabaye veya Pjanic ikilisinden birini almak olduğunu ifade etmişti. Pogba konusunda bir beyanat vermeyen Blanc'ın bu oyuncuyu B planı olarak düşündüğü ifade ediliyor.

"Cabaye'ı tutamayabiliriz"

Yohan Cabaye bu sezon Newcastle'da 19 Premier League maçında 7 gol 3 asistle oynadı. 28 yaşındaki oyuncunun Dünya Kupası kadrosunda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Cabaye, milli takıma ilk kez Blanc'ın döneminde çağırılmıştı.

Öte yandan Manchester United'ın da Cabaye için devrede olduğu iddiaları var. Alan Pardew, bugün PSG'den gelen önceki teklifin reddedildiğini doğruladı. Newcastle United menajeri bir rakam vermekten kaçındı ancak basında yer alan haberler teklifin Pazar günü sunulduğu ve 17 milyon euro olduğun konularında birleşiyor. Alan Pardew, Cabaye'ın takımdan ayrılmasını istemediklerini ve bir oyuncu daha transfer etmek için çalıştıklarını belirtti ancak isim vermekten kaçındı.

Alan Pardew, Cabaye'ı ellerinde tutup tutamayacaklarından da emin olmadığını belirtti. İsim vermeden Cabaye ile ciddi şekilde ilgilenen bir kulübün olduğunu doğrulayan Pardew, Cabaye'ın yetenekleine sahip olan bir oyuncuyu asla kaybetmek istemeyeceklerini vurgularken oyuncunun kulüpte kalmasını sağlamalarının yalnızca kendi ellerinde olmadığını ve tutamayabileceklerini bir kez daha belirtti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Cabaye Bilmecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement