Çanakkale Dardanelspor Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Spor

Çanakkale Dardanelspor Genel Kurulu Yapıldı

Çanakkale Dardanelspor Genel Kurulu Yapıldı

Çanakkale Dardanelspor Yönetim Kurulu, bugün yaptığı olağan genel kurulda yeni yönetimini seçti.

25.07.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Dardanelspor Yönetim Kurulu, bugün yaptığı olağan genel kurulda yeni yönetimini seçti. Kulüp başkanlığına eski ve kurucu başkan Niyazi Önen'in oğlu Mehmet Önen getirildi.

Uzun yıllar başkanlık yapan Niyazi Önen, Çanakkale Dardanelspor'un yönetimini oğlu Mehmet Önen başkanlığındaki genç yönetime bıraktı. Bugün saat 14: 00'da Dardanelspor Tesisleri'ndeki toplantı salonunda yapılan genel kurulda, Niyazi Önen, Çanakkale Dardanelspor ile uzun yıllar süren bu serüvenli yolculuğa nasıl başladığını anlatarak sözlerine başladı. Önen, o günkü Çanakkale valisinin isteği üzerine Çanakkalespor'u aldıklarını, kısa sürede bütün maddi manevi sıkıntılarını çözerek çok güzel başarılara imza attıklarını, hatta Çanakkale halkına birinci lig heyecanını yaşattıklarını dile getirerek, bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Genel kurulda oy birliğiyle Dardanelspor'un yeni başkanı Mehmet Önen oldu. Dardanelspor Başkan adayı Mehmet Önen ise yeni genç bir kadro ile Dardanelspor'u özlenen hak ettikleri yere getirmek için canla başla çalışacaklarını söyledi. Başkan Mehmet Önen toplantıda yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı.

Çanakkale Dardanelspor'un 13 kişiden oluşan genç ve dinamik yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor. Mehmet Önen, Kerem Ersoy, Onur Uzal, Halit Selim Giray, Mustafa Alper Çağdaş, Can Aydın, Engin Yalçın, Emirhan Gönül, Canan Akyokuş, Hayrettin Çetinkaya, Adnan Erdoğan, Ahmet Tehçi, Gökhan Bozkurt. Yeni yönetim kulüpte 3 yıl boyunca görev yapacak. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çanakkale Dardanelspor Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement